Reklama

Reklama

To nevymyslíš!

(seriál)
Komedie / Povídkový
Česko, 2005, 30 min

Hrají:

Miroslav Vladyka, Pavel Nový, Martin Dejdar, Jitka Asterová, Václav Vydra nejml., Zlata Adamovská, Jan Čenský, Taťjana Medvecká, Jiřina Jirásková (více)

Obsahy(1)

Pořad To nevymyslíš aneb neobyčejné příběhy obyčejných lidí vzniká podle námětu diváků. Jaké tentokrát nabídne povídky? (oficiální text distributora)

Recenze (155)

xaver 

všechny recenze uživatele

No někdo vymyslel, a pěknou ptákovinu. Staří dobří Bakaláři. Nedokážu pochopit, proč se televize nedokáže vrátit ke starým osvědčeným formátům a všechno musí za každou cenu inovovat. My Češi bohužel téměř postrádáme jakýkoli smysl pro tradici. Zavedli bychom hned všechny americké, anglické, francouzské a ještě nevím jaké svátky, zavádíme sitcomy, reality šou a nevím co ještě. Ale nedá se na to dívat. ()

Mara97 

všechny recenze uživatele

Chápu, že nové české filmy a seriály jsou neskutečně podceněné, ale 19%... Některé povídky jsou celkem průměrné, jiné zase opravdu skvělé a s nějakými Trapasy se to nemůže rovnat. Prostě příjemná oddychovka, kterou kdyby natočili Američani a dali tam jejich slavný herce, určitě by to mělo přes 70 procent! ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 3/10/// +možnost vidět mnoho herců, některé příběhy, někdy hudba -uvádí to Miroslav Vladyka, jsou zde i nudné, trapné, zbytečné příběhy, někteří herci hrají opravdu hůř než já/// Příběhy jsem zhlédnul všechny a tak se naskýtá i otázka zda to je v přádku. Ale ono nejspíš kdybych se u tohoto pořadu nudil, tak se na něj nedívám. Udělalo mi radost, že mohu zhlédnout několik herců i neherců a přitom nemusím koukat na jeden a ten samej děj. Pokud nebudu hodnotit (kritizovat) tento pořad jako celek, tak bych se rád spíše zaměřil na jednotlivé příběhy. Tedy stručně, vedle normálních, průměrných, se zde najdou i vyložené odpady u kterých sem trnul. Ale ono hodně záleží na scénáři, hudební kulise, příběhu, obsazení té či oné části. Prostě až tenhle celek dokázal vytvořit buďto dobrý nebo špatný díl. 3* ve výsledném hodnocení je čistě průměr. A jsou to 3 zasloužené, protože z těch zhruba 30 příběhů, se zde objevilo cca 5, které opravdu stáli zato a docela mě i zasáhli. Nemějte za to, že rád vyčnívám z řady, řekl bych, hodně záleží na vkusu./// Celkem 65%/// ()

Endyis odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je naprosto příšerný. Nehorázná sračka všech sračkovejch seriálů, která trumfne snad i bolševický propagandistický vyližmozek píčoviny. Fakt horzný, nedostává se mi slušnejch slov. Herci, ač jsou sebevíc dobří, tu hrají vyloženě debilně. Viděl jsem to jednou a půlkrát a udělalo se mi mdlo. Jděte s tím okamžitě do hajzlu, spláchněte a zaklapněte víko. Otevřete po pěti dnech a štětkou pečlivě vydrhněte mísu!!! NEVER MORE!!! ()

Mandalorian 

všechny recenze uživatele

Co si představit u názvu "To nevymyslíš" ? ? Příběhy, které se nestávají jen tak někomu a už vůbec ne každý den. Něco co ty nebo - jo - ani ty - jen tak nevymyslíš. Takže mé milé tupé stádo: Co jste nepochopili na názvu nebo na obsahu. Není myšlenkou, neb věděním, že jste něco prostě sprostě nepochopili, a tak dáváte odpad. Tedy za předpokladu, že jste to viděli... Páčko, holky. :-D ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama