foto

Ondřej Havel

  • nar. 27.9.1994 (21 let)
    Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento mladý a talentovaný herec se narodil 27.9. 1994. V pěti letech uspěl v konkurzu do dramatického kroužku Vltavín. Učil se tam hrát, zpívat, tančit (electro-booggie), pracovat s mikrofonem a také stepovat. V deseti letech byl přijat do Dětské opery Praha, ve které zpívá dodnes. Díky této průpravě si zahrál již v Národním divadle v představeních Cyrano z Bergeracu, Otec doma a Lucerna, či v GoJa Music Hall v muzikálu Les Miserable, v němž ztvárnil roli Gavroche. V současné době ho můžete vidět ve Stavovském divadle v inscenacích Richard III. nebo Sněhová královna.

Výraznou rolí ve filmu pro něj byla postava ve studentském snímku Bába, který získal hlavní cenu studentské sekce festivalu v Cannes, a role Tomáše v celovečerním filmu Vendeta. Dále hraje v seriálu Ulice a Špačkovi v síti času. V současnosti tancuje v muzikálu Děti Ráje. Dále učinkuje v divadle Semafor v představení Kam se poděla Valerie, a v divadle Broadway v muzikálu Andílci za školou v roli Šimona. V poslední době Ondřej také poměrně často dabuje. Jeho hlas zní například ve filmech Toy Story 3, Koralína a svět za tajemnými dveřmi či Streetdance.

O prázdninách se Ondřej pravidelně účastní Letní herecké školy.Vedle herectví, zpěvu a tance se Ondřej hodně věnuje také sportu. Sedm let hrál závodně fotbal, několik let tenis, ale baví ho i snowboard, lyže, kolo a golf. V současné době Ondřej studuje na gymnáziu. Po jeho absolvování by rád pokračoval ve studiu herectví na DAMU. Má za sebou dětské divadelní role, Televizní studio Ostrava mu nabídlo příležitost v pohádce Tři srdce (2007). Zpívá v duu M+O (Martina+Ondra), je členem Dětské opery Praha. Zahrál si v pohádkách Žabí princ, Popelka (Německo), Kouzla králů (2008). Také moderuje na Očku pořad Mixxer. Již v šesti letech zvítězil v soutěži Rozjezdy pro hvězdy.

Martin "Hepy13" Šťastný

Herecká filmografie

2016 Zemřít šťastný
2015 KDYBY (studentský film)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Všechny moje lásky (TV seriál)
2014 Strejda (studentský film)
Svatby v Benátkách (TV seriál)
2013 Opera Betlém (divadelní záznam)
Špačkovi v síti času (TV seriál)
2011 Lidice
Vendeta
4teens (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2008 Bába
Kouzla králů (TV film)
2007 Tři srdce (TV film)
2005 Ulice (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

TV pořady

2013 Dé pětka (TV pořad)
Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2012 Mixxxer (TV pořad)
2011 Planeta Yó (TV pořad)
2003 Volejte Novu (TV pořad)
1998 Rozjezdy pro hvězdy (TV pořad)

Hudební videoklipy

2014 New Element - Svědomí (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace