foto

Richard Kiley

  • nar. 31.3.1922
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 5.3.1999 (76 let)
    Warwick, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

1999 Blue Moon (TV film)
1998 Doktor Flastr
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Time to Say Goodbye?
1996 Fenomén
Mary & Tim (TV film)
Rockford Files: Punishment and Crime, The (TV film)
1995 Tajnosti (TV film)
The Great Defender (TV seriál)
1994 Cosby Mysteries, The (TV film)
Christy (TV seriál)
Passion for Justice: The Hazel Brannon Smith Story, A (TV film)
1993 Evangelium podle Matouše (TV film)
Jurský park
Poetry Hall of Fame, The (TV film)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Tribeca (TV seriál)
1992 Mastergate (TV film)
Picket Fences (TV seriál)
1991 Absolutní cizinci (TV film)
Separate But Equal (TV film)
1990 Aladdin (TV film)
Gunsmoke 2: Poslední Apač (TV film)
1989 Final Days, The (TV film)
Miami Cops
1988 My First Love (TV film)
1987 A Year in the Life (TV seriál)
1986 Kačer Howard
Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
Year in the Life, A (TV seriál)
1985 Bad Seed, The (TV film)
Canterville Ghost, The (TV film)
Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Dobrodružství Huckleberryho Finna (TV film)
Do You Remember Love (TV film)
Léta Páně (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 George Washington (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Ptáci v trní (TV seriál)
1982 Pray TV (TV film)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Endless Love
Golden Gate (TV film)
Isabel's Choice (TV film)
1980 Angel on My Shoulder (TV film)
1977 Andros zasahuje (TV seriál)
Hledání pana Goodbara
How the West Was Won (TV seriál)
1976 Cesta Velkou Planinou (TV film)
1975 Friendly Persuasion (TV film)
Medical Story (TV seriál)
1974 Columbo: V nouzi poznáš přítele (TV film)
King Lear (TV film)
Malý princ
1972 Jigsaw (TV film)
1971 All the Way Home (TV film)
Cannon (TV seriál)
Incident in San Francisco (TV film)
Murder Once Removed (TV film)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
Pendulum
The New People (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Coronet Blue (TV seriál)
Garrison's Gorillas (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
The Danny Thomas Hour (TV seriál)
The Woody Woodbury Show (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
1964 Slattery's People (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
1962 The Alfred Hitchcock Hour (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
1958 Decision (TV seriál)
Power of the Resurrection, The
Spanish Affair
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Homeward Borne
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
The Edge of Night (TV seriál)
The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
1955 Džungle před tabulí
Gunsmoke (TV seriál)
Phenix City Story, The
The Alcoa Hour (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Justice (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Medallion Theatre (TV seriál)
The Revlon Mirror Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
Zátah na Jižní ulici
1952 Campbell Playhouse (TV seriál)
Curtain Call (TV seriál)
Eight Iron Men
Odstřelovač
Omnibus (TV seriál)
Short Short Dramas (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Celanese Theatre (TV seriál)
Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Mob, The
Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Big Town (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
The Clock (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2013 What Is Vivisection?
2008 Meet Your Meat
1998 City of Greater New York: The Story of Consolidation, The (TV film)
Hugh Hefner: American Playboy Revisited (TV film)
Mysteries of the Bible III (TV seriál)
1997 A&E Biography: Vincent Price - The Versatile Villain (TV film)
Henry Fonda - tichý muž z Hollywoodu (TV film)
Tygr sibiřský (TV film)
Wolves at Our Door (TV film)
1996 Audrey Hepburnová - křehká lady (TV film)
1995 A&E Biography: Darryl F. Zanuck - 20th Century Filmmaker (TV film)
Rod Serling: Submitted for Your Approval (TV film)
The Pig Picture - vyp.
30 Years of National Geographic Specials (TV film)
1994 Mysteries of the Bible (TV seriál)
1991 Changing Minds, Changing Times
1990 No Gravy for the Cat - vyp.
27 divů světa (TV seriál)
1989 To the Limit
1987 Grace Kelly: The American Princess
1985 National Geographic Explorer (TV seriál)
1984 Return to Everest (TV film)
1983 Yorktown
1977 Eye of Jefferson, The
1974 Nova (TV seriál)
1970 Cassius Clay
1964 National Geographic Specials (TV seriál)

TV pořady

1988 The 40th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1984 The 36th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1982 Night of 100 Stars (TV pořad)
1980 34th Annual Tony Awards, The (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
1967 Jerry Lewis Show, The (TV pořad)
The Carol Burnett Show (TV pořad)
The Kraft Music Hall (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1956 The Steve Allen Show (TV pořad)
1952 This Is Your Life (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace