Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (489)

plakát

Street Kings (2008) 

Myslím, že celkem povedený thriller ze světa policejní špíny. Keanu Reeves se dokonale hodí na drsnýho správnýho poldu. Bylo to celkem svižné a bylo tu pár slušných herců. Prostě to celkově fungovalo.

plakát

Invaze zlodějů těl (1978) 

Novější remake se mi líbil víc, i když oboje bylo celkem solidně depresívní. :D

plakát

Mama (2013) 

Píčovina na N-tou, ale zpracovaná docela dost pěkně a poutavě. Konec nelogický ještě víc než celý námět. Líbila se mi kamera, obzvláště jeden dlouhý záběr trvající asi 2 minuty, možný i déle, kde kamera nahání děti, duchy i matky po baráku a schodišti.

plakát

Tenkrát v Americe (1984) 

Direktorská edice je trochu 'brutálně moc' zdlouhavá, ale nic to nemění na tom, že je to výborný film. No gangstas wonna be, just true gangsters! A to už od mala. Ty flashbacky byly celkem cool, a nejen to, fakt rád jsem nahlídl do židovské Ameriky v padesátkách. Pěkný mafiánský film.

plakát

Stezky slávy (1957) 

Parádní kamera, výborní herci, "minimalisticky" pojaté lokace, a dnes již všeobecně známé story z příběhů tetičky Války. Byla to síla. Byla to krása. Byl to hnus. A bylo to pěkně zpracované. I liked it.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Musím uznat, že Iron Man prostě pořád válí! Líbilo se mi, že v tomto dílu bylo méně železa na Downeym a více akce okolo. Výborné fórky, jako vždycky... a nastrčený Mandarin? LOL! Každopádně parádní jízda, jenom mě trochu vyvedlo z obrazu věčné spojování s Avengers, což si myslím, není na škodu, ale ne úplně to fungovalo. Hlavní je, že fungoval Tony Stark. B)

plakát

Red (2010) 

Spies ve výslužbě. Love it!

plakát

Red 2 (2013) 

Tohle mě prostě baví...