Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Pokoj č. 10

Pokoj č. 10 (2006)

Tento seriál jsem zhlédnul jedním dechem. Byl napínavý a úžasný. Chybělo mi vysvětlení kde se vzal 10. pokoj a proč se vymazala minulost nájemníka. Je spousta otázek které čekají na objasnění a doufám že tvůrci nás nenechají příliš dlouho čekat. Dabing: Jsn Šťastný, Otakar Brousek ml., Regina Řandová, Lumír Olšovský, Jiří Prager, Kateřina Petrová, Luděk Čtvrtlík, Pavel Šrom, Libor Bouček, Kateřina Petrová, Zdenička Petrová, Tomáš Juřička, René Slováčková, Jiří Knot, Daniela Bartáková, Ivana Milbachová, Jan Maxián, Bohdan Tůma, Roman Hajlich Překlad: Vladimír Fuxa Dialogy: Václav Knop Zvuk: Martin Václavík Režie: Václav Knop vyrobilo: SDI Sun Studio 2007

Závody v dobývání vesmíru

Závody v dobývání vesmíru (2005)

Opravdu zábavný a poučný dokument. Jen je škoda že nejde více do hloubky a že má jen 4 díly, které končí přistáním Američanů na Měsíci. Zajímal by mne i další vývoj dobývání kosmu.

Gilmorova děvčata

Gilmorova děvčata (2000)

Ze začátku se seriál zdál jako oddychový bez hlubších myšlenek a zápletek. Kolem 4. a 5. série nastává zvrat,seriál se začíná zaplétat, začíná být napínavý a už není zas tak oddychový jako býval. Nicméně mu to jen přidává na kvalitě.