Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Obsahy (44)

Pán času - Twice Upon a Time

Pán času - Twice Upon a Time (2017) (epizoda)

Dvanáctého Doktora Who (Peter Capaldi) čeká obtížný úkol a to přijmout fakt, že nastal jeho čas – čas, kdy by se měl opět zregenerovat a vystřídat tak tvář. Avšak Doktor s touto změnou není smířen a není ji nijak příliš nakloněn. Ovšem není jediným, kdo je v takovéto obtížné situaci. Jak se brzy ukáže, je zde také jeho prvotní já (David Bradley), které se rovněž odmítá nechat zregenerovat. Postaví se však společně tomuto nepříjemnému údělu? A dokáží se vypořádat se s problematickou záhadou týkající se neustále se zastavujícího času? To a mnohé jiné nám zodpoví tento vánočně laděný speciál zasazený do ledových plání jižního pólu.

Castlevania

Castlevania (2017) (seriál)

Drákula a jeho pochopové vnášejí mezi lid strach a úzkost. Nelítostně zneužívají místní, kteří tak zažívají nelehké časy. Avšak vzdorovat Drákulovi, to dokáže jen málokdo. V takové chvíli je proto potřeba zachránce, jenž vnese světlo a řád do chaotické temné doby. Zachránce, jaký se postaví Drákulovi a ukončí jeho krutovládu jednou provždy.

Dirk Gently's Holistic Detective Agency

Dirk Gently's Holistic Detective Agency (2016) (seriál)

Todd Brotzman (Elijah Wood) vede bezduchý život – dalo se by se říci, že prakticky nikterak odlišný od života kohokoli jiného. Vše se však změní, když se kolem něj začnou dít podivuhodné věci, jejichž pomyslnou třešničkou jsou vraždy. A co víc by si mohl Todd (jemuž se v poslední době příliš nedaří) přát, než být přímo podezřelým? Aby toho nebylo málo, na scéně se objevuje výstřední holistický detektiv Dirk Gently (Samuel Barnett), který, jak se zdá, je nejspíše jedinou nadějí Todda Brotzmana v tomto komicky bláznivém seriálu na motivy knih Douglase Adamse. Nadějí, jaká mu kompletně obrátí život naruby a postaví ho do nových (šíleně vedených) kolejí vedoucích k ještě ujetějším dobrodružstvím.

Koruna

Koruna (2016) (seriál)

Alžběta II., nejdéle vládnoucí britská panovnice. Zažila několikeré premiéry, krušné časy, krizi ale i velká propouštění. Přesto vše ale na britském trůně vytrvala a nepodlehla. Právě v tomto historicky životopisně mapujícím seriálu jsou vylíčeny nejenom její začátky jakožto mladičké nezkušené panovnice, ale také zákulisní politické machinace, intriky, ale i těžká (ať už morální, sociální či ekonomická) rozhodnutí, jež musela až do dnešních dnů učinit. Rozhodnutí, jež dopomohla Velké Británii být tím, čím je dnes.

Class

Class (2016) (seriál)

Ačkoli se Doctor Who o mnohá nebezpečí dokáže postarat, nemůže být zkrátka všude. Nemůže zamezit všem katastrofám a všechny zachránit, neboť i přes všechny své schopnosti není všemocným. To se týká i školy Coal Hill, kde již párkrát Doktor zasahoval. Je tak především právě na místních studentech, aby případným nebezpečím mimozemského rázu zamezili.

Pán času - The Return of Doctor Mysterio

Pán času - The Return of Doctor Mysterio (2016) (epizoda)

Dvanáctý Doktor Who (v roli s Peterem Capaldim) se opět po nějakém čase ocitá v New Yorku – městě, kde si již zažil řadu svých dobrodružství. Není tomu ani tentokrát, aby město nemusel zachraňovat z nesnází. Na scéně se objevuje tajemný Doktor Mysterio a o to záhadnější případ, jenž zdá se musí být neodkladně vyřešen, aby nedošlo ke katastrofickému scénáři v podobě mimozemského výboje.

Code 8

Code 8 (2016)

V Americe vládne napjatá situace mezi lidmi se schopnostmi a policií. Zatímco se tito schopnostmi nadaní snaží žít svůj život mnohdy spořádaným způsobem, stačí málo k tomu, aby se stali centrem pozornosti a zejména pak u policie. Obyčejné rozbití skla automobilu (co by se běžně považovalo za přestupek) se tak v takovém případě může vyvinout mnohem méně příznivým směrem, než by se mohlo zdát...

Ajani Ogun

Ajani Ogun (1976)

Toto muzikálové drama režiséra Ola Baloguna líčí příběh mladičkého lovce Ajani-Oguna, který stíhá zkorumpovaného a úskočného politika, co nejenže úlisně odcizil jeho mrtvému otci půdu, avšak téže usiluje o srdce jeho milované lásky.

Pán času - The Husbands of River Song

Pán času - The Husbands of River Song (2015) (epizoda)

Vypadá to, že i tentokrát je zapotřebí pomoci Doktora anebo snad ne? Jak se totiž ukáže, Doktor není tak úplně chtěný doktor. Začnou se proto dít bláznivé věci společně s River Song a jejím manželem králem Hydroflaxem jehož hlava je mnohem cennější, než se zpočátku může zdát. Proč? Kdo je vlastně Ramon? A opravdu miluje River pouze Doktora, nebo je vše úplně jinak? To a mnohé jiné zodpovídá právě tento vánočně laděný speciál v hlavní roli s Peterem Capaldim coby Doktorem Who a Alex Kingston jako River Song.

Pán času

Pán času (2005) (seriál)

Kultovní seriál Velké Británie z 60. let je zpět a s ním i Doktor v nových regeneracích.
Opět se prostřednictvím své časoprostorové Tardis (s podobou policejní budky) i společníků vydává Doktor na úžasná dobrodružství napříč prostorem a časem celého vesmíru a snaží se vyřešit nejednu zapeklitou záhadu, jež mnohdy způsobí nemalé problémy. Zas a znova se setkává s mimozemšťany různorodých civilizací, kteří ne vždy jsou vůči němu přátelští. Ať už jsou to Dálekové (jeho odvěcí nepřátelé), Sontarani, či jiní.
Má tak co dělat, aby sám vyvázl z malérů a zvládl situaci, aniž by přitom kdokoliv přišel o život – což se bohužel ne vždy podaří.

Hrdinové: Znovuzrození

Hrdinové: Znovuzrození (2015) (seriál)

Hrdinové. Prostí lidé všech věkových kategorií i tříd. Bohatí, či chudí, mladí, nebo staří. Spjati především jedním - speciálními schopnostmi.
Na světlo se vyhoupla nová hrozba a je pouze na nich, jak si s touto nepříjemnou překážkou poradí. Dokáží jí čelit se vztyčenou hlavou, nebo jí podlehnou a ponesou následky?
Svět opět potřebuje své hrdiny. Svět opět potřebuje jejich znovuzrození. Heroes Reborn...

Kovboj Bebop: Lovec odměn

Kovboj Bebop: Lovec odměn (1998) (seriál)

Posádka lodi Bebop má za cíl chytat vesmírné kriminální živly, aby pak posléze za ně inkasovala peníze pro své „skromné" vyžití. Ne vždy se jim to ale podaří. Vesmír je mnohem komplikovanější, než se na první pohled může zdát. Komplikovaný a nepředvídatelný. Někdo by i mohl říci, že malý, jelikož minulost se z druhého konce dostaví mnohem rychleji, než by kdo očekával. Minulosti hlavní hrdinové neutečou, a proto se s ní musí střetnout tváří v tvář, aby za ni nesli svoje následky. A ty nemusí být zrovna dvakrát příjemné...

The Last: Naruto the Movie

The Last: Naruto the Movie (2014)

Čtvrtá světová shinobi válka dopadla pro spojenecké vesnice dobře, takže se Naruto pokojně navrátil zpět do Konohy. Na odpočinek však nemůže mít ani pomyšlení, protože se začnou dít podivné věci okolo Měsíce. Věci, které je nutné neodkladně vyřešit, neboť pokud se tak nestane, čeká planetu Zemi zkáza. Naruto tak čelí své největší zkoušce a to nejen jako ninja, ale také jako někdo, kdo se musí naučit opětovat lásku Hinaty Hyuugy. Dívky, která je mnohem důležitější, než se na první pohled může zdát.

The Five(ish) Doctors Reboot

The Five(ish) Doctors Reboot (2013) (TV film)

Blíží se padesáté výročí Doktora Who a pro Sylvestera McCoye, Colina Bakera a Petera Davisona vyvstává jedna podstatná otázka – budou v něm hrát? Zpočátku si myslí, že je to samozřejmostí. Přeci jen jsou bývalými Doktory Who, a tak není snad žádný pochyb, že se v něm objeví. Když se jim ale nikdo neozývá, začnou mít pochybnosti. Ty pak přerostou ve strach, který je donutí zavolat do BBC a nabídnout se s tím, že by si byli ochotní si zahrát ve speciálu k padesátému výročí. Ačkoliv tak otravují info-linku nepřetržitě déle jak dva dny a vysedávají neustále u telefonu v naději, že jim někdo zavolá, nedočkají se žádného úspěchu. Rozhodnou se protestovat, ale brzy zjistí, že jediná cesta vede přímo. Do středu samotného natáčení speciálu k padesátému výročí. Zasáhnout a vnutit se. To je jejich povinnost. Ať už jsou současnými hlavními hvězdami Matt Smith a David Tennant, oni jsou stále Doktory Who. A mají právo se ve speciálu objevit...

Fallout: Nuka Break - Red Star

Fallout: Nuka Break - Red Star (2013)

Příběh se odehrává mezi událostmi filmu Fallout: Nuka Break (2011) a první sérii stejnojmenného seriálu pocházejícího z téhož roku. Vypráví příběh osamělého Rangera, který i přes nehostinné podmínky a krutý a těžký život v pustině kráčí za svým cílem - zachránit unesenou dívku, která je cennější, než se zpočátku vůbec zdá.

Flog, The

Flog, The (2012) (pořad)

V tomto pořadu známá herečka Felicia Day prezentuje to, co se jí momentálně zalíbilo a oč by se ráda s jejími diváky podělila. Díky tomu nám dovolí poznat zajímavé a netradiční weby, jako je kupříkladu drawception.com, nebo nám doporučí počítačovou hru. V druhé části se pak pustí do netradičních povolání, jako jsou kovář, výrobce ledových soch, či trenér street-runningu a zkusí si, co vlastně obnáší.

Wilma

Wilma (1977) (TV film)

Wilma Rudolphová se nenarodila s velkou šancí na to, že bude vůbec chodit. Ale podařilo se jí předčit veškerá očekávání, překonala obrnu, uzdravila se a začala sportovat. Nakonec se dokázala nejen naučit chodit, ale i běhat a stala se olympioničkou, která pro USA získala tři zlaté medaile. Jejímu příběhu je zasvěcen právě tento film.

The Fluffy Movie

The Fluffy Movie (2014)

Film pojednávající o cestě známého amerického stand up komika mexického původu Gabriela "Fluffy" Iglesiase od jeho začátků až do dnešních dnů vrcholné slávy. Mapuje zajímavosti, které se mu na jeho cestě za úspěšnou kariérou udály, poznamenaly jej či pro něj znamenaly tolik, že by bez nich nebyl tím, kým je dnes.

Halt and Catch Fire - PC Rebelové

Halt and Catch Fire - PC Rebelové (2014) (seriál)

Nacházíme se v Americe v 80. letech minulého století. Hudba zažívá nový boom, na scéně je zrovna Michael Jackson, Madonna nebo skupina Queen. Počítače jsou ale stále v plenkách. Lidé si teprve uvědomují, že tu jsou a pronikají raketovou rychlostí do jejich životů. Joe MacMillan, génius v oboru počítačových technologií, si jede na své vlně, svérázně útočí na velké korporace svými nápady a nedá jim tak spát. Neriskuje tak jenom svůj život, ale i přátelství, rodinu a mnohé jiné věci, bez nichž by nedokázal žít. To vše v rámci boje o moc v počítačovém odvětví. A moc rovná se peníze...

David Suchet - v kůži Poirota

David Suchet - v kůži Poirota (2013)

Hercule Poirot, slavný belgický detektiv z pera úspěšné autorky detektivek Agathy Christie. Mnozí jej znají lépe z novodobého vypodobení ve filmech, které se zaobírají případy z původní knižní předlohy. Tento dokument se věnuje právě těm případům, které byly zfilmovány, a nechá diváky nahlédnout do zákulisí vzniku jednotlivých filmů, od natáčení přes herce až po poslední klapku.

Reklama