Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené herečky (8)

Scarlett Johansson

Scarlett Johasson je v poslední době má nejoblíbenější herečka nejen díky Lucy, Oně a Dokonalýmu triku ale, díky tomu že umí dobře hrát, skvěle vypadá a její role ve druhém Captainovi byla úžasná. Doufám, že ji uvidím i ve třetím díle, protože tam by mohla začít romance s jednou z postav (neřeknu s kterou, ale pokud tipujete Steva Rogerse tak jste na omylu!!). Komiksový maniaci už vědí. Scarlett a její postava Black Widow by si zasloužila samostatný filmeček (tím myslím malý rozpočet, né délku filmu). Tahle herečka holt umí skvěle hrát a skvěle nakopat někomu zadek!! Prostě s tohle dámou se není radno začínat.

Hayley Atwell

A je tu další drsná kráska po Scarlett. Hayley Atwell na sebe výrazně upozornila už v prvním Capovi v roli životní lásky hlavního hrdiny Peggy Carterové. Dokáže zahrát jak holky, co vám jsou schopné zlomit ruku tak i urozené krásky. Trošku zamrzí, že s Peggy se už ve druhém pokračování Captaina Ameriky neuvidíme, místo toho dostaneme náhradu v podobě druhé řady jejího seriálu. Škoda že Steve si už s ní neužije, ale přesto je to další postava která rozhodně v Marvel Cinematic Universe stojí za pozornost. Agentka Carterová svou drsností a emancipací vyrovná Black Widow. A kdyby se měla porvat s Winter Soldierem tak by jí to nedělalo problémy, horší by snad byla reakce jejího nestárnoucího nápadníka :D

Emma Watson

Od malička ji znám jako Hermionu a navíc jsem s ní vyrůstala, tak proč ji nezařadit mezi nejoblíbenější herečky? To byla řečnická otázka. Emma dokáže jak hrát v komediálních filmech jako je Apokalypsa v Hollywoodu tak i trošku nudném Noem. Emma je šikovná herečka s hezkým vzhledem a fajnovým výběrem rolí. Zazářila už v prvním Potterovi jako šprtka a vynikající čarodějka. Prostě ji nadále přeji, ať si vybírá samé zajímavé role a možná jednoho dne jako Jennifer Lawrence dostane malého zlatého plešouna :)

Zoe Saldana

Ať už je zelená nebo ne, Zoe Saldana umí hrát sci-fi krásky a drsňačky v jednom. Není divu, že v Avatarovi svedla Jakea Sullyho. ve Star Treku Spocka a v jejím posledním dokonce samotného Star-Lorda !!! Jen tak dál  Zoe :)

Emily Blunt

Emily Blunt, dříve jsem si jí vůbec nevšímala, ale po zhlédnutí Na hraně zítřka jsem si jí oblíbila. Tahle holka umí zahrát drsňačky z ranku Rity Vratavské. To mi připomíná, že si musím příští rok sehnat předlohu.  Klidně ať ji vezmou do Marvelu a dají jí roli Captain Marvel. Ona si to zaslouží. Navíc svět v moderní době potřebuje silné ženské hrdinky :)

Megan Fox

V roce 2007 by byla na prvním místě. Ale dnes ji mnohonásobně předčila Scarlett, Emily a Hayley. Nejenže pro roce 2009 ji čekal kariérní úpadek, kvůli hádce s Michaelem Bayem a Stevenem Spielbergem, ale taky kvůli výběru rolí. Nicméně se vrátila k produkci Michaela Baye ve filmu: Želví Ninja a myslím, že k restartu její kariéry jí tenhle příspěvek moc nepomůže. V Jennifer´s Body sice hrála svůdného démona, ale samotný horror se dočkal spíše negativních reakcí. Tam kde Scarlett vynikala na poprvé, Megan má co v současné době dohánět. Krásná je...Jenom herectví by chtělo trochu nakopnout. Snad se najde v budoucnu nějaká mini-rolička, co jí pomůže k úspěchu :)