Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Zajímavosti k filmům (12)

Dallas 63 - Porážka

Dallas 63 - Porážka (2016) (epizoda)

Ve scéně, kdy Jake (Dave Franco) odchází o Halloweenské noci z domu Dunningových, je vidět, že je pozorován postavou s dřevěnou maskou, která je nápadně podobná postavě Frank the Rabbit z filmu Donnie Darko (2001), který se také soustředí na cestování časem.

To

To (2017)

V jedné z vystřižených scén je vidět, že Henry Bowers (Nicholas Hamilton) zabil kromě svého otce i své dva kamarády.

To

To (2017)

Když si Ben Hanscom (Jeremy Ray Taylor) čte o historii Derry v knihovně, je za ním vidět, že knihovnice se postupně otočí, a poté Bena upřeně s úsměvem sleduje. Při každém prostřihu se i k němu přibližuje. Když však následuje balónek do skladu, je knihovnice zpět mezi regály knih. Šlo tedy o jeden z Pennywiseových přeludů.

Kancl

Kancl (2005) (seriál)

Vtip „that's what she said“ zazněl v seriálu celkem 33krát.

Kancl

Kancl (2005) (seriál)

Odpočívadlo, na kterém Jim (John Krasinski) požádá Pam (Jenna Fischer), bylo celé postaveno jako kulisa a celá scéna stála 250 000 dolarů. Producenti ji označili za nejdražší scénu, kterou kdy natočili, ale zároveň scénu označili, jako nejdůležitější milník dosavadních pěti sérií.

Kancl - Lovci gayů

Kancl - Lovci gayů (2006) (epizoda)

Scéna, kdy Michael Scott (Steve Carell) políbí Oscara (Oscar Nuñez), je improvizovaná. Carell měl podle scénáře Nuñeze pouze obejmout. Reakce herců jsou proto autentické.

Griffinovi - Je to past!

Griffinovi - Je to past! (2011) (epizoda)

Scéna, ve které zpívá voják Impéria píseň „Mess Around“ od Raye Charlese během řízení tanku, je nápadně podobná scéně z filmu Méďa 2 (2015), kde si hlavní postava Ted zpívá tutéž píseň také při řízení. Obě postavy při zpěvu kouří a vedle nich spí spolujezdec. Náhoda to jistě není, protože za oběma snímky stojí režisér Seth MacFarlane.

Reklama