Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Fantasy

Zajímavosti k filmům (15)

Dobyvatelé ztracené archy

Dobyvatelé ztracené archy (1981)

V průběhu filmu můžeme sledovat nacistické vojáky používající samopaly MP40. Děj filmu je posazen do roku 1936, ale tento typ samopalu byl navržen až roku 1938.

Brickleberry

Brickleberry (2012) (seriál)

Jeden z nejsprostších seriálů všech dob.

Brickleberry

Brickleberry (2012) (seriál)

Ethel je jediná postava, kterou dabuje žena.

Klub rváčů

Klub rváčů (1999)

Během natáčení si Brad Pitt (Tyler Durden) uštípl zub. Mohl si ho nechat spravit až po dokončení filmu. Prý se to hodilo k charakteru jeho role.

Protivný sprostý holky

Protivný sprostý holky (2004)

Původně byla do role Reginy obsazena Lindsay Lohan, ale nakonec se rozhodla hrát "hodnou holku" Cady Heron, protože se bála, že by jí role Reginy zkazila hereckou reputaci. Do role "zlé holky" Reginy George byla posléze vybrána Rachel McAdams, protože podle producenta "jen hodné holky mohou hrát zlé holky".

Zápisník jedné lásky

Zápisník jedné lásky (2004)

Ryan Gosling byl vybrán do role Noaha, protože podle režiséra Cassavetese nebyl hezký, ani cool, jako ostatní mladí herci v Hollywoodu, ale byl to "prostě obyčejný kluk, který vypadal trochu praštěně".

Šifra mistra Leonarda

Šifra mistra Leonarda (2006)

Hexagram je šesticípá hvězda označující symbol „mystické svatby“, neboť vyjadřuje prostupování a spojení živlů ohně a vody. Je to mocný amulet chránící před vším nebezpečným. Pomáhá při studiu magie a zaříkávání.

Reklama