Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené herečky (10)

Keira Knightley

Co si budem povídat, Keira je prostě úžasná ;-) Z mladé krásné holky se vyklubala výjimečná herečka, která na sebe v každém záběru strhuje pozornost. Navíc si vybírá role, které ji padnou jako ulité. Ale je pravda, že bych ju už uvítal i v jiném žánru. Nějaká romantická komedie by snad neuškodila, nebo alespoň něco ze současnosti. Jo, a ještě musim pochválit její nádhernej britskej přízvuk, kdo si filmy s ní pouští dabované, dělá obrovskou chybu.

Rachel Weisz

Tak Rachel zase určitě není klasická sexbomba, ale řekl bych že tím líp. Všude kde hraje je naprosto přirozená a sympatická. Navíc si vybírá velmi dobře filmy, a to nejen od jednoho žánru, ale naopak je hodně střídá. Hraje v komediích, dramatech, fantasy, historických filmech, prostě komplexní herečka.

Kirsten Dunst

Nedávno jsem to někde psal, ale každopádně Kirsten je největší filmové zlatíčko :-) Spolehlivě rozzáří každý záběr ve kterém se vyskytne. Je to prostě taková neskutečně sympatická holka od vedle. Všechny takovéhle hodnocení někoho jsou strašně ošemetné, jelikož toho člověka osobně neznáme, ale prostě mě přijde, že s ní bych si mohl normálně pokecat, zasmát se, znáte to... Navíc je moc krásná, takovým přirozeným způsobem.

Cate Blanchett

Vynikající herečka, všechny své role zvládá naprosto bravurně. Má jen jedinou vadu. Absolutně netuším, kde hrála v Jednotce příliš rychlého nasazení :-D. Je tam napsaná, ale fakt jsem si jí tam nevšiml a to sem se na to ještě soustředil...

Liv Tyler

No, Arwen ji už asi jen tak někdo nevymaže, ale i když to zprvu vypadalo, že je ve filmech jen takové krásné pozlátko, tak hrát umí bezpochyby taky.