Reklama

Reklama

Tóny násilí

(festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Alexis (Jasmin Savoy Brown) nabyla sluch při brutální vraždě své rodiny, když jí bylo deset. Tento traumatizující zážitek v ní probudil syntetické schopnosti a nasměroval ji na cestu sebepoznání prostřednictvím účinků zvuků provázejících brutální násilí. Nastupuje svou profesní kariéru vyučování a experimentování s novými zvuky hudby. Podporuje ji v tom její spolubydlící Marie (Lili Simmons), která si není vědoma temných tajemství skrytých za jedinečnou hudbou Alexis, ani role, kterou nevědomky hraje. Tváří v tvář pravděpodobnosti, že může znovu ztratit sluch, Alexis zintenzivňuje své hledání mistrovského díla prostřednictvím hrůzných zvukových experimentů a devastujících projektů. Nedovolí nikomu a ničemu, aby ji zastavil, ani lásce. (mac000)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ako správne uviedol Trevor, ten krátkometrážny kúsok mal niečo do seba, to bez debaty. Ale žiadne obohatenie vo filmovom spracovaní neprišlo, teda okrem toho, že bola splnená kvóta na lesby, ale to ja za obohatenie nepovažujem. A už vôbec nie v horore. Trocha krvi, inak nič zvláštne. Odporúčam naozaj pozrieť ten krátkometrák. Má len 7 minút a je vynikajúcou upútavkou - a zatiaľ má len tri hodnotenia, tak nech sa to trocha zlepší. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Má Conductor v jádru originální a na papíře dobrý, neviděný nápad? Určitě ano. Je ale filmová verze dobrá? To určitě ne. Kromě zajímavého prvku, kolem kterého se film točí, zde totiž není nic kvalitního a celé to až moc bije do očí. Hlavní herečka není dobrá ani uvěřitelná, její motivace a urychlený přerod z normálního člověka na skoro sériového vraha je nesmyslný, vraždy a jejich provedení je až absurdně hloupé (pasti jak ze saw? vážně?) a jako celek je to filmařsky odbyté a divácky nezáživné. Moc nevím, co na filmu někteří vidí, nicméně pro někoho, kdo ve filmu potřebuje alespoň základní prvky logiky, je tohle katastrofa a budu dělat, že jsem to nikdy neviděl a doufat, že hlavní herečka raději rozjede kariéru v Lidlu. Kudly4 zde komentář vystihl do puntíku přesně… ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Dost možná originální námět, ale kvůli jeho neumětelskému zpracování jde asi o jediné větší pozitivum filmu. A k větší atraktivitě mu (aspoň v mých očích) rozhodně nepomůže ani křečovitá multirasovost, ani trapné náznaky lesbismu. Nezáživný, scénáristicky kostrbatý a nevěrohodně zahraný popkulturní a groteskní popthriller o psychopatce s milou tvářičkou. Absurdně sofistikované zápletky, jako třeba samohybná mučidla, dálkově ovládaná harfa, nebo chirurgicky zaváděné implantáty, pak celý film hází do říše filmové fantasmagorie a la japonský bizár, kteroužto sice divácky navštěvuju rád, ale tenhle její exemplář se mi jeví poněkud nedomrlým. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Konečně něco zajímavého v hororovém žánru za poslední smutné a suché 2 měsíce. Je to sice pořád s hodnocením na hraně a trochu jsem váhal, protože pár věcí mi zde vadilo, ale lehce nadhodnotím, protože Why Not, že jo.Sound of violence má docela originální a neokoukaný příběh o mladé dívce, které se obnoví sluch po brutální vraždě její rodiny a dostane silné zalíbení v různých zvucích a začne s tím pořádně experimentovat.Je to hezky natočené, nápad je originální a hlavní dvě hrdinky jsou sympatické kočky. V půlce filmu se film přehoupne do docela stylového Slasheru s velmi originálním mučením a vraždami ( 4 gore scény jsou zde podány docela dost intenzivně a nepříjemně) a hlavně mají šmrnc a působí v rámci žánrů svěže ( Harfa!).K mínusům u mne patří místy docela rozvleklé tempo, jelikož krom těch vražd a docela slušné hudby ten zbytek docela hapruje a nemá vyloženě čím oslnit, atmosféra i napětí tu nehraje velkou roli, ale za ten originální nápad a fakt nepříjemné a stylové vraždy tomu rád hvězdu navíc přihodím. 7/10. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Povedzme že nápad nebol zlý ale ako sa spomína v jednej z recenzií druhá polovica kopírovala tú prvú a ja som pozeral kedy to konečne skončí ešte aj na 1.5 násobnej rýchlosti. Film ktorý išiel úplne mimo mňa, nie najšťastnejšie zvolené herečky možno ubrali ešte jednu hviezdičku navyše nad ktorou som váhal. Počas krátkej chvíle som si vravel že ako krátkometrážny horor by to nebolo zlé, klikol na profil autora a zistil že rozhodne nie zlý krátkometrážny kúsok s rovnakým názvom sa mu podaril v roku 2018. Mne by rozhodne nevadilo ak by ostalo iba pri tom kúsku. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama