Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obchodní loď Sea Star se v jižním Pacifiku ocitne v silné bouři a zachránit se dá jenom v oku tajfunu. Tam objeví velikou, ale liduprázdnou ruskou výzkumnou loď, která jeví známky boje a poškození, není však prázdná. Když posádka opraví její elektrické vedení, začnou se dít neuvěřitelné věci. Objeví se vystrašená vědkyně, která zázrakem přežila a řekne svým zachráncům, že na loď pronikla mimozemská inteligence, která zabila celou posádku! Vesmírní vetřelci zjistil všechno o lidské rase a využívají lidských těl na budování smrtících strojů, jejichž posláním je neutralizovat nebezpečný virus. Od jeho existence ale závisí osud naší planety – tím virem je totiž lidský druh... (Intersonic)

(více)

Filmotéka

Související novinky

Zemřel Donald Sutherland

Zemřel Donald Sutherland

20.06.2024

Přichází velmi smutná zpráva ze Spojených států. Ve věku osmaosmdesáti let odešel americký filmový velikán a plodný herec s přibližně dvěma stovkami filmových a televizních rolí na svém kariérním… (více)

Van Damme bez Seagala

Van Damme bez Seagala

14.05.2009

Ale zato s britským řízkem Vinniem Jonesem. Možná je to nakonec lepší volba – Jonesovi spíš uvěříme, že je druhým nejlepším zabijákem na planetě, než nějakému hrochovi s copem. O čem je vlastně řeč?… (více)

Reklama

Reklama