Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Richar Sackler začíná na trh uvádět nový lék proti bolesti. (Disney+)

Recenze (5)

kockodan 

všechny recenze uživatele

Zdlouhavé, polopatické a nudné. Každý kdo si přečetl článek, či viděl reportáž, ví oč v této kauze jde, a není nutné to natahovat na 10 dílů seriálu, navíc takovýmto obšírným způsobem. 10% ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako dějové přeskakování mezi roky 1996-2002, přičemž každá druhá scéna  se odehrává v jiném roce, je poněkud přestřelené. Tak když neumím natočit srozumitelný pilot, tak se do toho neseru. Pardon. Zbytečně dlouhé, nezáživné. ()

Reklama

Filans 

všechny recenze uživatele

První lahvička neboli nejhorší první díl, co kdy mohl někdo natočit. Na sílu vložení LGBT prvky, které mně fascinují, jak někdo muže tohle dát do seriálu, který vypraví o prášcích na předpis?! Na tým se musí, každý podivit. Děj je chaotický a nedrží se ničeho, co by normální člověk zvolil pro vyprávění příběhu. Za celý díl se přesouváme od 1995 do 2005 náhodně. Jednou sme 2005 za 2 minuty se přesouváme do roku 1999 a za další 4 minuty se přesunem do roku 2002. Takhle vypadá celý díl. Nedá se v tom orientovat. Dialogy jsou nudný u většiny postav a kde nejsou, je náhle přerušeno a přesunem se x let do budoucnousti nebo minulosti, takže i to poslední je zkaženo tímhle. TENHLE ÚVODNÍ DÍL BYCH PŘEDSKOČIL PRO SVÉ MENTÁLNÍ ZDRAVÍ. DRUHÝ DÍL JE NORMALNÍ O OPROTI PRVNÍMU. Seriálu bych dál šanci, ale musíte se podívat na druhý díl, který nemá vůbec nic společnýho s tímhle špatným vtipem v podobě úvodního dílu :) ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bylo do práce zapotřebí nějakého koukatelného seroše s dabingem, Absťák už byl svými čísly v merku dlouho, tak na něj konečně došlo. A třeba chválit hned zpočátku. Takhle našlapané piloty by měly nabízet všecky dobré seriály a já tu hodím hned 5 už jen proto, abych tím všem, co Dopesick zvažují, ukázal, že do toho rozhodně mají jít. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned úvod dialogu má přinést výjimečnou informaci: na OxyContin si vytvoří závislost méně než procento lidí. Vzápětí přijde od doktorů totožná otázka: „Jak je to možné?“ Odpověď spočívá v systému postupného uvolňování, takže se z něj dotyčný nemůže rychle dostat do rauše, opojení, chcete-li. Užívání opioidů se za oceánem zcela překvalifikovalo a lékařská komunita je začala všeobecně přijímat. Minisérie Dopesick nám hodlá v dialogově velmi obsáhlém provedení odkrýt, jak se postupně stal lék proti bolesti obrovským strašákem. Celé se to odehrává v několika časových rovinách, což může být na začátku trochu matoucí. A ač to začíná pomalu (a i lehce nudně), splétá to jednotlivé linie dohromady a pevně ustanovuje ústřední téma – závislost ničící nejen životy, ale i celé komunity. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama