Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když Sophie pomáhá Jessemu s focením nových fotek na Tinder, začne cítit jiskření s někým nečekaným. (Disney+)

Recenze (5)

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále to balancuje na tenkej hranici medzi trápnosťou a celkom príjemnou oddychovkou, ale pozerám, že posledné časti tejto série sa dostali do červených čísel, tak tú prvú sériu už hádam zmáknem. ()

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Ne. Šanci jsem tomu dal, ale je to přesně takové, jaké jsem čekal. V dnešní době už asi nemůže vzniknou zábavný sitkom, který by působil nenuceně. ()

Reklama

kockodan odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem smočil palec v této epizodě. Taková sračka, že to jsem opravdu nečekal. No, abych byl fér, viděl jsem jen asi jeden díl How I met Your Mother s otřesně slizkým a arogantním namistrovancem Harrisem, a z toho jsem chtěl taky blít, takže popravdě, jsem zde sračkovitost vlastně tak nějak čekal... Ale tak otřesnou, to teda opravdu ne. Hillary Duff a Chris Lowell mají vzájemnou chemistry asi jako vaše pračka se sušičkou od sousedů. Vláda USA by Hillary Duff měla vydat notářsky ověřený, PÍSEMNÝ ZÁKAZ HRÁT V ČEMKOLI A ŽIVIT SE JAKO HEREČKA, protože je to ve veřejném zájmu, a hlavě, ona žádná herečka není. Tohle musí urážet snad i diváky Big Brother a The Real Housewives!!! Tohle katastrofální tv dílo není možné svádět na nic, ani na to, že by snad všichni herci trpěli na long covid! ODPAD!!! 👎 ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl sitcomu, u kterého se zasměju jen dvakrát za celou dobu, prostě nemůže být dobrý. Vždyť víckrát se zasměju i při sledování nějaké kriminálky. Hlavní chybou seriálu je bezesporu obsazení, to pak může být napsaný scénář, jak chce, prostě s tím nic neuděláte. Úplnou alergii mám na Sophii v roce 2050 a jen trochu míň mě štve Jesse. Dále Hillary Duff jsem nikdy neměl rád a tady to potvrzuje, v pořadí nejhorších postav je třetí. Čtvrtá, také nesympatická je Ellen. Pátá je Valentina, ta má občas světlejší momenty. Na šestým místě (tzn. 2.nejlepší postava seriálu) je Sid a to jen proto, že jeho postava je tak nevýrazná, že mě nedokáže štvát. Jediný tak, kdo mě trochu baví je Charlie, který tady ale byl slabší než v předešlých epizodách. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama