Reklama

Reklama

VOD (1)

Pět přátel cestuje v karavanu, aby dosáhli společného cíle. Začíná se stmívat a aby se vyhnuli mrtvé zvířecí zdechlině, náhle narazí do stromu. Když přijdou k vědomí, ocitnou se uprostřed ničeho. Cesta, po které jeli, zmizela a je tu jen hustý, neproniknutelný les a dřevěný dům uprostřed mýtiny, který, jak zjistí, je domovem kultu, z něhož mrazí v zádech. (JasonCZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Cez 50 minúť musíte čakať kým sa niečo poriadne stane a potom je koniec. Trailer sľuboval Taliansky masaker motorovou pílou, po ktorej vám doslova krv potečie monitorom a PRD. Áno film je pekne nakrútený, je tam skvelý les, tvorcovia sa vyhrali s hudbou a zvukmi ale to najdôležitejšie tam nie je. Ani gore, ani priemerný príbeh, ani sympatický herci, ani poriadny kill count... ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Na začátku to vypadá jako opravdu klasický horor. Čekáte, že se parta děcek ztratí na dovolené, kde je postupně bude mučit banda úchylů. Ono to tak vlastně je, ale „klasicky“ přišlo velké zklamání, že se vše odehrává za kamerou. Nejde vidět nic. Smůla. Od poloviny filmu je to pro mě zklamání. Přitom natočené to je vážně dobře. Taky to podle mě zkazil závěr. Kde už to vypadá spíš komicky a působilo to jako nějaká parodie na tarantinovky. Jako má to být urychlená cesta z hororového žánru do jiného, ale na mě to nezapůsobilo. Alespoň má ta jedna holčina pěknou prdel. 50/100 ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Parta lidí jede kamsi na výlet dodávkou, máme zde těhuli co jede na potrat novomanžele co jedou na svatbu doktora co řeší problémy ve vztahu a amatérského režiséra (už nyní je jasné kdo viděl minimálně jeden horor kdopak asi přežije)  , po cestě havarují a dostanou se do teritoria jakýchsi magorů. Problém je v tom , že horor nenabídne  žádné gore máme zde vypíchnuté oči (ale místo, aby jsme se na to podívali sledujeme ženskou oběti jak trpí) máme zde uříznuté oči a jazyky (ale místo toho sledujeme dva co přežili jak to sledují a šokuje je to) . Pak si režiséři řekli, že zkusí být  ´´originální,, a dali tam pointu z Hor Zalitých Krví (kdo viděl ví něco podobného bylo i v Hostelech třeba) a úplně to pohnojili, aby to potitulková scéna dorazila. Je smutné , že to mělo velký potenciál narážky na Hory Mají Oči, Slunovrat, Texaský Masakr, Mučedníky, sirény jak z Silent Hillu  a x dalších a má to parádní atmosféru, ale výsledek je těžce průměrný. 60 procent ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Pomalý rozjezd, málo krve (nic proti horům, ve kterých neteče krev, ale nesmí to vyvolávat dojem, že se z opatrnosti uhýbá pohledem). A ty meta řeči... nevím... je riziko zastavit film jen kvůli meta dialogům, a tady to moc nevyšlo. Někdo tak posedlý horory jako záporák by měl navíc vědět, že final girl vždycky vyhraje - jeho představa o hororu, kde se prostě zabíjejí turisti, dokud nejsou mrtví, je vlastně dost zvláštní. 2 a 1/2 ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

To byl teda pořádnej bizár. První dvě třetiny filmu jsou prostě skvěle vygradovanou atmosférou o jedné sektě, která se vyžívá v krvavých jatkách. No a ta závěrečná třetina je prostě... ultimátní bizár, která totálně zparoduje tu hutnou atmošku předchozích 60 minut a převrátí ji naruby. Vůbec nevim, co si o tom mám myslet :-D 50% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Při hromadné hostině si lze všimnout, jak většina strávníků pouze předstírá, že jí a pije. (Maraboy)
  • Film byl natočen v Římě a v Lese stínů (Foresta Umbra) v národním parku Gargano. (ČSFD)

Reklama

Reklama