Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nemůže zapomenout na invazi rajčat z nedávné minulosti, která si vyžádala spoustu obětí. Na celém světě platí přísný zákaz pěstování i export rajčat. Stačí jenom vyslovit slovo ´rajčata´ a již se většina lidí zhrozí. Jednoho dne se však profesor Gangreen (John Astin) pustí do zcela nového pokusu. Speciálním chemickým procesem za pomoci hudby mění lidi v rajčata a rajčata v lidi. Jediným potenciálním zachráncem světa před katastrofou se stává jeden roznášeč pizzy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

cariada 

všechny recenze uživatele

Nechápu co nám tím tvůrci chtěli říct? Ale vraždící rajčata? To jim už docházejí nápady či co! Todle je spletenec nesmyslů postavené v jeden film, nemá to velký smysl, ano když je nálada smějete se, ale jinak to musíte spíš zatratit. U mě je to spíš slabý průměr, nebýt rychlosledování, asi bych šůl i níž nák jsem na to neměl náladu. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Rozhodně o něco lepší než jednička, i když paradoxně rajčat ubylo. Akorát jeden šílený profesor chce pomocí svých rajčatolidí ovládnout svět. Některé vitpy jsou opravdu dobré, ale většinou je to spíš nuda. Jako bonus oproti jedničce je jedna hyperkunda a začínající George Clooney s černejma (!!!!!!!!) vlasama. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tento film sa môže javiť, ako niečo nesledovateľné. Ale pozor, to ste tým pádom odchovanci TV trápností a ich reklamných prestávok. Na toto potrebujete mať zdravý úsudok, byť fanúšikom kinematografie a mať cit pre projekty, ktoré si zo seba robia prču už počas natáčania ( ako je to počas filmu neraz viditeľné ). Strelenejšie ako jednička, ale samozrejme že nie lepšie. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Ako podotklo mnoho ďalších komentujúcich, tento film slušne paroduje sám seba i rovnaké žánrové hlúposti, takže rozhodovanie medzi nízkym a vysokým hodnotením asi záleží na momentálnej nálade a tolerancii. Pretože až na tých pár výborných momentov je to naozaj väčšinou nuda a občas som mala dokonca pocit, že počujem svoje IQ padať do kanála. Navyše som sa pri extrémne debilnom správaní niektorých postáv (Chad), nedokázala preniesť cez tú očividnú paródiu a mala som chuť zbiť ich do modra. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Ano, tohle je guilty-pleasure, narozdíl od dílu prvního. O vraždících rajčatech to sice není vůbec, vlastně se ve filmu žádné nevyskytne, jen se o něm mluví, něco jako Voldemort v prvních dílech HP. Film chce být děsně meta a bez jakékoli logiky vrství roviny, poukazuje na štáb a product placement. Ale je to vlastně srandovní lovestory s roztomilým chlupatým rajčátkem a mladičkým Georgem Clooneyem s osmdesátkovým hárem. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama