Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný hudební skladatel, který má třicítku na krku, řeší milostné vztahy, přátelství i strasti života umělce v New Yorku. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (140)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Ne že bych se u filmu nějak extra moc bavil. Ne že bych si nějak móc užíval písničky. Dal jsem tomu netradičnímu vyprávění ale šanci a postupem času jsem byl odměněn příjemným humorem, emotivním a zajímavým příběhem podle skutečnosti. Pro muzikálové nadšence, kteří by třeba něco z písniček znali, musí být film ještě lepší. Kdybych měl vidět někdy podruhé, asi nestojím o celý film, ale jsou pasáže, u kterých bych v TV nepřepnul jinam. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Fakt, že Lin-Manuel Miranda nenatočil jeden, ale de facto tři muzikály v jednom, je jen o něco méně působivý, než že se Andrew Garfieldovi povedlo překonat svůj životní výkon v Mlčení jednoduše tím, že si zahrál zpívajícího a tančícího dramatika v 90s New Yorku, kterému v hlavě povážlivě tiká. Smutný, o to však podnětnější film, který naštěstí zachraňuje lehké zklamání z Mirandova druhého letošního muzikálu. 8/10 ()

Reklama

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

Muzikál o muzikále, veľmi pestrý vo viacerých ohľadoch. Čo sa týka postáv (multikulturalizmus v akcii), čo sa týka hudby, či muzikálových čísel. Kvalita hudby je dosť kolísavá - sú tu také tie sladučké popíkové piesne, akoby z nejakej Disneyovky, ale aj piesne s vyššou úrovňou, napr. tie s rockovým nábojom. Celkovo možno povedať, že hudba je mierne nadštandardná. Muzikálové čísla sú veľmi slušne spravené, asi štyri nad ostatnými vyčnievajú (hádka, bistro, workshop, luxusný byt). Andrew Garfield podáva výborný herecký výkon a prekvapivo sa vôbec nestratil ani ako spevák. Naproti tomu Robin de Jesus hrajúci jeho priateľa je herecky toporný, navyše mne dosť nesympatický. ()

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Úchvatný muzikál, jehož písně si budu zpívat ve sprše ještě minimálně měsíc. Uznávám, že je to trochu cheesy a kdybych hodnotil objektivně, tak tomu ten plný počet nedám, ale nemůžu si pomoct. Vyvolalo to ve mě dobrý pocit, inspiraci a radost. To je všechno, co od muzikálu očekávám. A bez rozkošného Andrewa Garfielda by byl tenhle film poloviční. 9/10. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Fantastický Andrew Garfield a skvelá Alexandra Shipp. Všetky ich spoločné momenty boli veľmi autentické a miestami poriadne emotívne. Znova som si však potvrdil, že muzikály (česť výnimkám) nie sú ozaj pre mňa. Len máloktorú skladbu (ako napríklad rozchodovú) som si užil obdobne ako bežné scény. Pri viacerých piesňach som pritom čakal, kedy už skončia, a príbeh sa posunie ďalej. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (12)

  • Během scény ve fokusní skupině je na bílé tabuli napsáno „Santa Fe“. Jedná se o odkaz na stejnojmennou píseň z muzikálu Jonathana Larsona „Rent“. (KGBelik)
  • Několikrát je zmíněn Stephen Sondheim, o němž přátelé prozradili, že byl idolem a mentorem Jonathana Larsona a že pomáhal Lin-Manuelu Mirandovi při natáčení. Stephen Sondheim zemřel 26. listopadu 2021, jen několik dní po premiéře na Netflixu. (KGBelik)
  • Ve scéně nedělního oběda (hned poté, co Jon řekne „balance“) zazní na klávesách úvodní tóny písně „La Vie Boheme“ z muzikálu „Rent“. (KGBelik)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

79. Zlaté glóby - nominace

79. Zlaté glóby - nominace

13.12.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 79. ročník Zlatých glóbů, které každoročně uděluje Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu (HFPA). Předávání cen se má uskutečnit 9.… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno