Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný hudební skladatel, který má třicítku na krku, řeší milostné vztahy, přátelství i strasti života umělce v New Yorku. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (139)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Muzikály nevyhledávám, ani mi nijak výrazně nevadí. Jen je těžké trefit se mi do hudebního vkusu a většině novodobých muzikálů se to nedaří. tick, tick ... BOOM je na pohled fajn a má příjemnou, nenáročnou atmosféru. Bohužel u všech muzikálových čísel jsem měl pocit, že sleduje nějaké představení, žáků střední školy a vlastně žádné z čísel mě vyloženě nezaujalo. A vzhledem k tomu, že zabírají cca 80% filmu, je to pak docela problém. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Na tak silné téma překvapivě plytký film - hrdinové se prý topí ve sračkách, ale v tomhle rozjuchaně hravém podání jsem nikdy neměl pocit že opravdu o něco jde, a žádná z postav mě nezajímala. Hrozně neživý film. I když se Garfield opravdu snaží a roste z něj docela zajímavý herec, a i když Miranda zaplétá zápletku a muzikálová čísla do sebe skoro jak Charlie Kaufman. Je to k ničemu, když nezvládá silné podání příběhu a nějaké emoce, což přitom v geniálním divadelním Hamiltonovi zvládal hravě. Ale tak pořád o dost lepší než In the Heights.   6/10 ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Jedným slovom WoW!!!! Úžasný muzikál a dráma zároveň. Skutočný príbeh, ktorý ma úprimne dojal. Fenomenálny herecký výkon Andyho Garfielda, ďalšie WoW!!! Nádherná hudba a texty, znova hovorím WoW!!! Miranda ma tentokrát milo prekvapil ako režisér, Garfield spevom. Krásne!!! Skutočne krásny, silný príbeh, ktorý má hĺbku. Každý jeden text a dialóg tu má význam. " They're singing Happy Birthday, You just want to lay down and cry"👍Vrelo odporúčam. Chcem to vidieť ešte raz a potom možno ešte raz. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Jonathan Larson je legendou, a Lin-Manuel Miranda mu svojim režisérskym debutom dal prekrásnu poctu, ako aj Broadwayu a muzikálom ako takým - Sunday bol pre muzikálových fanúšikov to čo bol "Avengers... assemble" pre fanúšikov MCU, a mám pocit, že to nepreháňam ani v najmenšom. Andrew Garfield je skvelý ako JL, a naproste ma uchvátil jeho stvárnením, a všetky nominácie budú naplno zaslúžené; Robin de Jesus vo vedľajšej úlohe takisto skvelý, a to ako ma zaujal v minuloročnom The Boys in the Band, tak aj tento rok pokračuje, a ja stávam veľkým fanúšikom. Tick, Tick... Boom! je filmom o nádejach, snoch a ich realizácii, o tej neľahkej ceste na ktorú sa mnohý tvorcovia vydajú, ako aj mnohokrát pokrútených ideáloch či prioritách, je o láske, sklamaní, živote, smrti, existenciálnych krízach, o radosti a smútku, o priateľstve, o tom čo v živote záleží - mnohé sa ma dotýka priamo, pohladí pri srdci, ako aj zasmúti. Aj napriek tomu, že mi niečo málo chýbalo, možno tá správna nálada, tak sa k filmu určite s radosťou vrátim, určite k tej spomínanej scéne Sunday, a piesne mi budú v hlave víriť po veľmi dlhú dobu... no nateraz 4.5* ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nejsem znalec muzikálů (a už vůbec ne těch divadelních),takže mi jméno Jonathana Larsona nic neříkalo,stejně jako jsem nikdy neviděl a neslyšel nic co složil.Co mi každopádně něco říkalo bylo jméno Lina Manuela Mirandy,který se v posledních letech vyšvihl na muzikálovém žebříčku hodně vysoko a nutno říct,že oprávněně.Tick,Tick...BOOM! to jen potvrzuje.Výborné písničky,skvělý Garfield (ten poněkolikáté dokázal,že je velmi dobrý herec a umí si vybírat role) a v jádru smutný příběh točící se v rámci pár dní kolem Larsonových třicátých narozenin.Není to klasický životopis a svým způsobem nás to ušetří těch nejvíc slzopudných momentů,ale ničemu to nevadí,ba naopak.Miranda tu ukazuje,že aby nám dokázal přiblížit život někoho takového není nutné ho vyprávět od první do poslední minuty.Spokojenost...80% ()

Galerie (87)

Zajímavosti (12)

  • Ve filmu Joshua Henry ztvárnil přítele Jonathana Larsona, Rogera. Skutečného Rogera Barta můžeme vidět, jak sedí v restauraci Moondance. (KGBelik)
  • Několikrát je zmíněn Stephen Sondheim, o němž přátelé prozradili, že byl idolem a mentorem Jonathana Larsona a že pomáhal Lin-Manuelu Mirandovi při natáčení. Stephen Sondheim zemřel 26. listopadu 2021, jen několik dní po premiéře na Netflixu. (KGBelik)
  • Postava Michaela (Robin de Jesus) je inspirována Matthewem O'Gradym. Matthew se také nakazil HIV a v době vydání filmu byl stále naživu. (Michnak)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

79. Zlaté glóby - nominace

79. Zlaté glóby - nominace

13.12.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 79. ročník Zlatých glóbů, které každoročně uděluje Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu (HFPA). Předávání cen se má uskutečnit 9.… (více)

Reklama

Reklama