Reklama

Reklama

Dvě znuděné paničky v domácnosti z předměstí, Connie (Kristen Bell) a její nejlepší kamarádka JoJo (Kirby Howell-Baptiste), vymyslí plán, jak vydělat miliony dolarů na falešných kuponech. (Televize Seznam)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (24)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Docela sympatické a vděčné díky svěžímu tématu.  Je tu vyobrazen originální a chytrý podnikatelský záměr, kde 2 kamarádky z ničeho vymyslí plán jak vydělat miliony na falešných kuponech. Celý ten plán mě hodně bavil i díky Kristen Bell a zajímavě to graduje. Jakmile příjde na scénu Vaughn a Hauser, tak to překvapivě lehce padá, byť i tam se našly zajímavé momenty, ale po komediální stránce jsem rozhodně čekal víc, ba nedostal jsem nic moc, spíš zde funguje krimi/drama linie. Oplatí se vidět díky šílenému námětu. 6/10. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film o kolosálnom podvode podaný vtipným spôsobom. Aspoň taká snaha tu bola. Je prezentovaný tak, že človek vlastne zase má fandiť tým chytrým kriminálnikom, akoby pomaly navádzal na to, že ak dokážeš porušovať pravidlá a neprídu ti na to, budeš sa mať dobre. Nech si už každý sám posúdi, či je dobre oslavovať krádež, každopádne určite bola prešvihnutá stopáž, stačila maximálne hodinka a pol. ()

Reklama

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

40-45% necelé dvě hodiny, tak trochu nuda. Zajímavý pohled na to tvoří to že je to podle skutečné události ale vše ostatní je spíš průměr až nezajímavý. Když někdo vymyslí plán jak si "vydělat" slevovými kupóny. Neznamená to hned že to na plátně bude nějak extra koukatelný.. z větší části to byla nuda. Bylo mi jedno jak to skončí jak to celé dopadne. Je to taková ta večerní jednohubka, kterou dokoukate ale už se k ní nevrátíte. Zřejmě nikdy. ()

SilentMemory 

všechny recenze uživatele

Zbožňujem šťastné konce. Bavila ma tá ironickosť a dôvtip, že prý zločin s nákupnými kupónmi. Ja som mala oxitocín už len pri sledovaní filmu XD pri kreativite a při tom, ako vydrbali so systémom. Niekedy človek potrebuje nejaké odreagovanie a slobodu aby sa uzdravil. Dôležité je počúvať svoje srdce a nezabúdať na to, že je jedno ako sa dostanete do cieľa. Dôležité je, že sa tam dostanete....pretože niekedy aj cesta môže byť cieľ 👍 len bacha na podobných vyšetrovateľov, ktorý kvôli nespokojnosti v osobnom živote prikladajú dôležitosť práci až nadrámec a tak pri premotivovanosti sa zaoberajú aj takýmito detailami, ktorým ostatní nevenujú pozornosť. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

pseudokomedie o tom,jak dvě kamarádky víceméně náhodou zjistí jak se dá slušně podvádět s toliko oblíbenými kupony.Přičemž je stíhá pošťák Vince Vaghna a člověk přes prevenci ztrát Paul Walter Hauser.Moc vtipné to není,dramatické taky úplně ne a i když mám rád Kristen Bell,tak tady sem měl trochu problém jí fandit...40% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • V originálnom scenári všetky wrestlingové referencie vo filme referovali wrestlingovú spoločnosť WWE. Tie však boli zmenené na All Elite Wrestling po tom, ako sa Paul Walter Hauser upísal k filmu, ktorý vďaka jeho priateľstvu s majiteľov tejto promócie bol schopný vyjednať lepšiu ponuku v rámci licencovania. (drake31)

Reklama

Reklama