Reklama

Reklama

Co jsme komu všichni udělali?

  • Francie Qu'est-ce qu'on a tous fait au Bon Dieu ? (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Claude a Marie Verneuilovi v prvním filmu provdali i čtvrtou dceru a ve druhém úspěšně udrželi všechny své dcery i jejich rodiny ve Francii. A právě když se jim je podařilo přesvědčit, aby nikam neodjížděli, nečekali, že všichni skončí v jejich malebném Chinonu a budou je mít víceméně pořád za krkem. Za péči a starostlivost se jim dcery i se svými rodinami chtějí odvděčit a využijí k tomu skutečnost, že Claude a Marie slaví čtyřicet let společného života. Začnou pro ně připravovat velkou oslavu v jejich rodinném domě, a protože to musí být oslava opravdu pořádná, pozvou do Francie i rodiče svých manželů. Claude a Marie tak budou muset pod svou střechou přivítat rodiče zeťáků Rachida, Davida, Chaa a Charlese. Tento „rodinný“ sraz slibuje, že bude hodně bohatý na nejrůznější události. Stačí k tomu už jen to, že tyto rodiny jsou z nejrůznějších koutů světa a rozhodně je nespojuje ani stejná víra. Nechte se překvapit a hlavně pobavit. (CinemArt)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (98)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Někdy je fajn, vstoupit do stejné řeky, třeba i potřetí. Příběhy multipestré rodiny jsou vlastně pořád stejné, extrazážitky jsou víceméně stejné a superhappyendy skoro stejné. Ale proč ne. Ve trojce se scéna pořádně zalidní, narážky a urážky místy vyžadují trochu toho všeobecného přehledu, ale humor zůstává i přes třeskuté vztahy laskavý. A mě pořád ze všeho nejvíc baví "fantastická čtyřka" švagrů a samozřejmě ultraortodoxní Afričan Andé. A obsesivně korektním, tolerantním a všeobjímající láskou sršícím jedincům, co mají s touhle ukrutně rasistickou, netolerantní, nekorektní a xenofobní rodinkou problém, vzkazuji: „Švihejte do svý jurty!“ :-D ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Velmi úsměvně jsem strávila večer se skvělou rodinnou partou všech ras, náboženství, rodičovskou láskou a hádkami na nože mezi partnery, což značí že je úplně fuk, kde jste se narodili, věříte v černého nebo blonďatého Ježíše a milujete rock nebo folklór. Stejně máte ve finále problémy všichni úplně stejné a pokud je nevyřešíte, je rodina v háji. A pokud tomu pomůže dámská jízda matek, soudržná bitka všech otců ve snaze naložit ochrance před barem a nad ránem se všichni sejdete v policejní cele, je to zkrátka život. A víte, že nikdo by ho nevyměnil, protože na jeho konci je zkrátka láska. Herci byli výborní, bylo to fajn. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele

Napotřetí a rozhodně zatím nejlépe. Poprvé jsem z celého projektu cítil, že si na tom dal někdo záležet. Na námětu a scénáři je to opravdu znát. Do série se vrátil vtip, trefný a vlastně i velice kultivovaný humor. Zakomponovat do hry rodiče zeťáků byl rozhodně zajímavý nápad, i když si většinu scén stejně stále pro sebe ukradne Christian Clavier a neuvěřitelně vtipný Pascal N'Zonzi. Tentokrát mi ale přišlo, že celý film nepřešlapoval pouze na místě, ale od samého začátku o něco šlo a film k něčemu spěl. Bavil jsem se rozhodně a to po celou dobu stopáže. I když si nedokážu představit, o čem by pojednával čtvrtý díl, za tento doposud nejlepší díl bych mu dal rozhodně šanci. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Rčení “Do třetice všeho dobrého” se dostavilo i k sérii, kterou jsem si před lety hodně oblíbil a i po dvojce jsem si říkal, že by se tahle rozverná francouzská rodinka mohla ještě jednou vrátit. Ono k tomu doopravdy došlo, zase jsem se rád shledal se starými známými, pokochal se krásou nejen Elodie Fontan, ale upřímně doufám, že klasický mustr trilogie bude stačit. Některé zdejší linky (viz ta se zahradou) už působily silně našroubovaně. ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Neurazí, ale už je to také vyškrabávanie zvyškov zo dna hrnca. Ešte pár podarených heftov sa tam našlo, čo nebolo v predošlých dieloch, ale žeby toho bolo dosť na ďalší film, to už sa mi nezdalo.... a spočítal by som na prstoch jednej ruky, koľkokrát som sa na tomto, už tretí krát vyluhovanom námete, slušne zasmial. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Ve 40. minutě pošle David (Ary Abittan) zedníka v obleku Super Maria, aby Rachidovi (Medi Sadoun) stavěl u domu zeď. Odkazuje tím na sérii videoher „Super Mario“. (Zix.)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Reklama

Reklama