Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Párty Hárder se vrátí parta kamarádů prvního filmu. Z předchozích událostí se už trochu oklepali a v létě vyrazí na proslulou Ibizu východu – na Mácháč, legendární místo plné mejdanů, muziky a nevázaného sexu. Slibují si životní zážitek a pochopitelně i prázdninovou soulož. Užijí si léto, nebo selžou a čekají na ně leda tak ponížení, nedobrovolný celibát a Srbské milice? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (334)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Na české poměry jde o fajn komediální a zvrácený úlet, který je svým pojetím a formou progresivní. Některé scénky sice balancují na hranici trapnosti a " přes čáru" ( Vyšehrad je bez debat pořád největší topka posledních let po všech stránkách), a občas šlo blbě rozumět ( Adam Ernest je sice vtipný, ale raději bych byl kdyby mluvil normálně). Mám to mezi 3-4, ale jakmile byl na scéně Doktor, což je nejlepší postava i jedničky, tak jsem se smál nahlas. Zaujalo i finále, které je velmi odvážné, drsné, bizární a zvrácené jak se patří. V tomhle ohledu za mne silnější a progresivnější zážitek než Banger, co se týká drog a party. 7/10. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

První díl přišel do našich kin nečekaně jako blesk z jasného nebe. Dvojka už má smůlu, že divák ví, do čeho jde. Je dražší, delší, profesionálnější, ale také jí chybí ta až punková energie a celkově mi přišla krotší. Takže mě nakonec vlastně nejvíc pobavila účast některých zdejších hudebníků (Gutalax, The Tap Tap). Celkově pořád dobrá komedie, i když v mnohém zamířila blíž k mainstreamu. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Za výber hudby som zvažoval aj vyššie hodnotenie ale toto sa môže pozdávať tak 13-20 ročným divákom, podobne ako kedysi Prci, prci, prcičky inej generácii. Ako niekoľko vtipných momentov sa tam našlo, problémom však je že film sa snažil byť niečím viac, akýmsi morálnym ponaučením, táto snaha však vyšla skrz naskrz nazmar. Kto by sa veľmi snažil nájde tam zopár pokusov vysmievať sa z dnešnej korektnosti ale tieto náznaky vyznejú skôr trápne ako vtipne. Celkovo sa naši západný susedia vybrali cestou kvantity na úkor kvality a po Janovi Žižkovi ponúkli zase raz jeden tuctový projekt, ktorý sa hrá na viac ako v skutočnosti znamená. ()

Earl_23 

všechny recenze uživatele

Martyho kreslené vtipy sestavené do jednoho naprosto neuceleného snímku. Jako příznivec říkám, že je škoda, že nedokáže dát dohromady scénář, který by formou vyprávění (nikoliv obsahem proboha...) překonal 9. třídu ZŠ. Nehledě na tak hrubé a zjevné filmařske chyby. Kdyby to bylo jenom na YT, člověk by to přehlédl a prominul. To, že dostal Party Harder na plátno, je pro mě záhadou. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Naivně sem si myslel, že nejhorší filmy z domácí produkce poslední doby je cokoliv s Langmajerem, Tři tygři ve filmu a Banger. To mi ovšem ještě Česká mutace Netflixu nestihla dát příležitost užít si tento skvostný výblitek dementního a na mysl chorého pacienta, kterým Pohl bez pochyby je. Nevkusná, ubohá, trapná žumpa, hnisavý vřed a totální shit u kterého sem měl chuť všechny zúčastněné umlátit kladivem. Asi nejsmutnější na tom všem je, jak si tvůrci a především Pohl myslí, že je to strašně nad věcí týpek, přesvědčený o svoji výjimečnosti a o celkovém pocitu nadřazenosti jak jeho rádoby hudby, tak jeho rádoby pokusů točit film. Tyhle dementy nám bohužel přihrála doba, kdy stále čeští tvůrci točí laciné komedie pro dementní slepice, mladé čuráky, voliče Zemana a posluchače Kabátů, kdy stále jede Český Slavík a frčí mrtki jako Ewa Farna nebo Ben Cristovao a tohle je na to bohužel odpověď. Je děsivá, stupidní, ubohá, neskutečným způsobem k zblití a hlavně trapná. Je to úplně jedno, jestli jste Sergej Kokot kunda, Řezník, Ortel, nebo Ewa Farna...všechno je špatně. Píčo ty procenta tady a hvězdičky to je co? Krutá demence. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (17)

  • Když si Poulíček (Adam Ernest) ve 32. minutě před spaním prohlíží fotku se svým tátou, na obrázku můžeme spatřit bývalého moderátora Pavla Poulíčka. Tomu, že postava Poulíčka (Adam Ernest) odkazuje na bývalou hvězdu TV Nova napovídá i stejné křestní jméno „Pavel“ (ve filmu nejčastěji ve formě „Pája“). (ELBobes)
  • Záverečná epická skladba je od Hriste Bože - "REMIX MCconbyoto". (Archvile)
  • Jednoho z dvojice vyhazovačů ztvárnil Petr Reif, který je ve skutečnosti profesionálním policistou. (Olík)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

Reklama

Reklama