Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Párty Hárder se vrátí parta kamarádů prvního filmu. Z předchozích událostí se už trochu oklepali a v létě vyrazí na proslulou Ibizu východu – na Mácháč, legendární místo plné mejdanů, muziky a nevázaného sexu. Slibují si životní zážitek a pochopitelně i prázdninovou soulož. Užijí si léto, nebo selžou a čekají na ně leda tak ponížení, nedobrovolný celibát a Srbské milice? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (333)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Asi jsem měl očekávání nastavená trochu výš, protože jsem se neubránil lehkému zklamání. Jasně, místy je to pořád strašná sranda, u které jsem se v kině tlemil nahlas. Ale spousta scén mi přišla jako nevtipná (či trapná) vata, hlavní postavy mi byly dost nesympatické, na můj vkus tam bylo málo Mácháče a hezkých holek, a celkově mi asi jednička se svým výrazně skromnějším rozpočtem přišla tak nějak čistší, a hlavně původnější, protože spoustu toho, co je ve dvojce, už člověk zná z jedničky, a sequely skoro nikdy nepřekonají svůj vzor, což se mi potvrdilo i zde, i když většina lidí to určitě bude vidět přesně obráceně (viz hodnocení jedničky 61 % vs. 81 % dvojky). ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Trapné, křečovité, zdánlivě někonečně dlouhé a smysly otupující, vyvolávající pocity studu za všechny zúčastněné. Takové bylo pásmo asi pěti nebo šesti trailerů na nové české filmy, které nám v CC na Flóře pustili před Párty Hárder. Pak naštěstí začla tahle decentní filmová komedie. Přišlo mi to míň punkový a odvážný než první díl, ale možná už si ho jenom blbě pamatuju. Produkční zázemí se naopak trochu zlepšilo, ale pořád ne tak, abych hodnocení vytáhnul hvězdičkově výš. Chtělo by to víc zajímavých filmařských fines (jako třeba netradiční použití povědomého hudebního motivu v závěru), které by audiovizuálně podpořily tu gagama napěchovanou, ale formálně prostou komediální řachandu. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Po zkouknutí jedničky, která si to u mě svojí absurditou vypálila na cca 70% a několikrát jsem se u ní fakt přes všechny ty fekál vsuvky zasmála, jsem se na dvojku těšila jako na jistojistej nářez, kterej to všechno dotáhne ještě o level výš. A ono kupodivu, nebo možná právě proto, aby film prošel přes kinodistribuci, působí celé pokračování, ač je skoro dvakrát tak dlouhé, jakoby se tentokrát se všemi nápady drželo mnohem víc při zemi a bylo celkově víc křečovitý a strojený. Zatímco jedničku bych si dala klidně hned znovu, u dvojky to nutkání nemám. Kvalitní filmařina se ale musí nechat, je vidět, že se Řezník s každým kouskem někam posouvá a myslím jako lichotku, když řeknu, že styl, jakým jdou oba filmy natočený, nepůsobí vůbec typicky česky. 50% ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že z plakátových reklam na pokračování Bohemian (anal) creampie na stanicích MHD stejně jako z faktu, že Márty tentokrát infikoval i multikrávy, jsem byl mírně septický, zda rovněž tento můj oblíbený tvůrce nepropadl mamonu, nicméně po zhlédnutí musím s ulehčením konstatovat, že jde stále o velmi poctivou Řezničinu bez jakýchkoliv zábran nonšulantně vizualizující, že Život není krásný, ba často jej lze bez jakékoliv nadsázky označit za Jehovovu pomstu, neb kdyby i řekněme takový Kohnovic Saša jen letmo pomyslel na nejmírnější z v tomto kusu přítomných krutě korektálních gagů, patrně by dobrovolně nastoupil léčbu koňskými dávkami diazepamu a elektrošoky. Do varlat. Snad tedy rejža po této brutální nenagelované penetraci mejnstrýmových kinosálů nebude dostávat přespříliš výhružek exorcismem a přežije všechny ty útoky zákeřně poštvaných čivav. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zmizel Petr a je to samozřejmě škoda. Party Harder měl skvěle sestříhaný trailer, ale film mě už tolik nebavil. Jednička se mě líbila určitě víc. Tady máme možná lépe zpracovaný příběh nebo jeho vyvrcholení, ale minule to bylo třeskuté, teď je to prostě jen zábavné a občas i vážnější. Samozřejmě Trojku bych za dva roky bral všemi deseti. Celé by to úžasně uzavřela a vrátit by se mohl i Petr. Hlavně ať nám hrdinové zbytečně rychle nedospějí, ale bojím se že se to už bohužel stalo. 70% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (16)

  • Pan doktor v jedné scéně dává holčičce, kterou bolí bříško, vypít Metaxu. Stejný alkohol doporučuje a dává svému synovi v prvním díle jakožto „nejlepší kundolep“. (Diego75)
  • Na Shit party si jeden z účastníků objednává koktejl Alpský ryzlink. Jedná se o víno smíchané s francovkou Alpou. Tento koktejl doporučuje v prvním díle třem kamarádům bezdomovec zvaný Derviš. (Diego75)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

Reklama

Reklama