Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Párty Hárder se vrátí parta kamarádů prvního filmu. Z předchozích událostí se už trochu oklepali a v létě vyrazí na proslulou Ibizu východu – na Mácháč, legendární místo plné mejdanů, muziky a nevázaného sexu. Slibují si životní zážitek a pochopitelně i prázdninovou soulož. Užijí si léto, nebo selžou a čekají na ně leda tak ponížení, nedobrovolný celibát a Srbské milice? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (334)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ja som člen tábora, ktorý vyzdvihuje jednotku a haní dvojku. Jednotka mala lepší spád, lepšie hlášky, šmakuládovejšie nechutné scénky, lepšie finále. Pokračovanie je fekálny soft, ktorý stratil pôvodné čaro nadšenia z toho môcť byť vulgárny a nevhodný. Áno, aj tu sa našli vydarené scénky a hlášky, ale oveľa menej a na dlhšej minutáži. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Zatímco minulé Řezníkovy filmy jsou pro mě (až na Deprivační staniol) čistý průměr, tady si sedlo prakticky všechno. Perfektní balanc debilního humoru, ujetého příběhu a geniálních hlášek. Naposledy jsem se v kině takhle upřímně zasmál u Vyšehradu a Mimořádné události, které však byly oproti tomuto šílenství ještě hodně slabým odvarem z heřmánku... Nutno říct, že pokud jste (konkrétně) s Tomášem a jeho tátou neprožili camea v minulých snímcích, asi tak úplně nedoceníte jejich vývoj a různé drobné odkazy do minulosti (třeba srbské lidové milice a podobné srandy), ale i tak si troufám říct, že tohle je nejlepší česká komedie za poslední roky. A to nepřeháním - minimálně za sebe. P.S.: Nebýt brilantního camea Standy Lukeše v roli otylého burana dujícího na lesní roh, jehož herecký talent ocenili spontánním potleskem všichni přítomní členové štábu, film by stěží atakoval 80% hranici hodnocení. Takhle jasných 5*. Nechť Standova hvězda stoupá k výšinám. ()

Reklama

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Problémem dvojky Párty hárd je, že šla do široké distribuce. Ne, že bych to Martymu alias Řezníkovi nepřál – naopak, je fajn, když někdo rozčeří zkažené vody české komediální kinematografie. Jenže trochu postrádám tu odvahu, se kterou kdysi na koleni natáčel své starší projekty. Kamarád se vyjádřil, že zatímco jednička byla dekonstrukcí teenagerovské komedie, dvojka je její rekonstrukcí. Dalo by se pod to podepsat. Nechci moc spojlovat, ale snad nebude na škodu, když si postesknu nad o něco menší úrovní nekorektnosti a nechutnosti. Ano, pořád se tu řeší fekálie a nechutnosti, zároveň se tu ale objevuje něco, co k Martyho filmům tak úplně nepatří, a sice to, že dobré postavy jsou odměněny a záporné potrestány. Takže zatímco ve starších dílech z produkce ZNK dostávaly hlavní postavy plnou palbu a měly až absurdně nespravedlivou smůlu (znásilnění úchylem, zastřelení v obchodě, udušení se kozím chlupem, pomočení vlastním otcem), tady už přichází ke slovu moralizace a trestání skutečných zlořádů (v tomhle případě parta tetovaných hajzlů, co dětem prodávají fet). Neříkám, že je to nutně špatně samo o sobě, ale konzervativní Pohlovi fandové tohle možná úplně neocení. Oproti jedničce tedy slabší kousek, ale určitě někdy zase rád kouknu. (1 385.) ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Řezník je frajer. Od minule to dokázal řemeslně posunout o minimálně dva levely nahoru a celé to semknout do formy, která má hlavu, patu a hlavně srdce. Postavy nejsou jen prázdné, groteskní figurky, ale charaktery se vzájemnými vazbami a vývojem. Jasný, několikrát jsem si málem ublinknul (dát si u toho sváču nebyl úplně dobrej nápad), ale vedle toho heroického fekálu je tam i obrovská hromada vtipů, fórů a odkazů u kterých se jeden od srdce zasměje. Lunetikovskej Kocián, Tap Tap, nebo třeba bizáry typu Misha se svým Minecraft songem, to jsou drobnosti, které celý film parádně obohacují. Kapitola sama pro sebe je pak party Hard(er)ovské motání se okolo Mandragorovského Krysy. V jedničce vytáhnul postavu Krysy v podání Mandrgorovského Čáslavky. Tady vytasil parádního Kostase Zerdaloglu ( Krysa z Mandragory). Jakože, sorry Řezníku, ale ve trojce už musíš obsadit samotného Rouska. ()

Pejpr 

všechny recenze uživatele

Já nechápu, jak někdo, kdo točí tak skvělý věci, dokáže vyprodukovat kombinaci fekálních Sandlerových filmů a béčkových českých komedií. Celou dobu jsem si připadal, že koukam na Snowboarďáky 18+, kde Lucka Vondráčková ukáže kozy. Řezníka jsem si vždycky vážil za to, že dláždí koleje nemainstreamové tvorby, ale tady jenom zařadil další vagon do již tak velmi dlouhé soupravy českého komediálního odpadu. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (17)

  • Hlavní postava Miky (Jiří Bohatý) natočil scénu, kde je za háky v zádech vytahován ke stropu (tzv. body suspension). Ta však nebyla ve filmu použita. (Gandalf42)
  • Pan doktor v jedné scéně dává holčičce, kterou bolí bříško, vypít Metaxu. Stejný alkohol doporučuje a dává svému synovi v prvním díle jakožto „nejlepší kundolep“. (Diego75)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno