Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Párty Hárder se vrátí parta kamarádů prvního filmu. Z předchozích událostí se už trochu oklepali a v létě vyrazí na proslulou Ibizu východu – na Mácháč, legendární místo plné mejdanů, muziky a nevázaného sexu. Slibují si životní zážitek a pochopitelně i prázdninovou soulož. Užijí si léto, nebo selžou a čekají na ně leda tak ponížení, nedobrovolný celibát a Srbské milice? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (333)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ja som člen tábora, ktorý vyzdvihuje jednotku a haní dvojku. Jednotka mala lepší spád, lepšie hlášky, šmakuládovejšie nechutné scénky, lepšie finále. Pokračovanie je fekálny soft, ktorý stratil pôvodné čaro nadšenia z toho môcť byť vulgárny a nevhodný. Áno, aj tu sa našli vydarené scénky a hlášky, ale oveľa menej a na dlhšej minutáži. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Po skvělém prvním dílu jsem byl navnaděný na ještě lepší pokračování. Začátek vypadal slibně , ale od příjezdu na Macháč šla kvalita dolů, jako by nevěděli jak dál pokračovata filmařům došel dech. Sem tam ještě dobré, ale spíš natahované konec naprosto dojebaný. Rybí lidi kokotina, většina ženských velmi škaredých. Nemělo to i přes pár skvělých gagů ten spávný šmrnc, takové bez děje, zápletky či nápadu. ()

Reklama

RUSSELL 

všechny recenze uživatele

Marty Pohl opět posunul svou filmografii o krok výš, pomalými krůčky došel až do běžné distribuce a to bez kompromisů a s tím, co v podstatě dělá už dvacet let – za to má můj obrovský respekt a přeju mu masivní úspěch, aby mohl svou tvorbu posunout zase o kus dál. Párty Hárder: Summer Massacre už je opravdu regulérní film se vším všudy – oproti natřískané Párty Hárd hodinovce má pozvolnější tempo a promyšlenější scénář, ve kterém je snad každý vtip dohraný a leckterá vtipná momentka dostane ještě nadstavbu. Nejzásadnějším prvkem je vývoj postavy Poulíčka, která projde největší proměnou a skvěle doplní dvojici hlavních hrdinů z prvního dílu. Přes všechny prasárny a nadávky dostane prostor i utužování kamarádství, které je funkční a uvěřitelné. Možná jsem čekal, že to bude ještě více přepálené, ale Marty se zaměřil na soudržnost příběhu a nesnažil se jen kupit bizáry a oplzlosti jak na běžícím páse, což filmu nepochybně prospívá. Držím Martymu palce, aby se jako režisér etabloval stejně silně jako Řezník – nejen česká hudební scéna potřebuje čas od času rozčeřit zahnědlé vody, český film to potřebuje ještě víc. Tak ať se lidi hrnou do kina, Éra Déra je tu! ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Po dokoukání PH: Summer Massacre musím uznat, že Párty Hárd(2019) bylo asi o něco víc ujetější ale přesto mi asi o trochu víc(o šupinu z koulí) sedl Summer Massacre. Určitě mi to přišlo vyspělejší co se týče technický stránky. Potěšila účast mé oblíbené grindové kapely Gutalax, kterou bylo možno na chvíli vidět i slyšet na Shit párty. V tomhle případě je asi jedno co dám. Slabší 4 Nebo silný 3 hvězdy. Je to prostě něco mezi... ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Po zkouknutí jedničky, která si to u mě svojí absurditou vypálila na cca 70% a několikrát jsem se u ní fakt přes všechny ty fekál vsuvky zasmála, jsem se na dvojku těšila jako na jistojistej nářez, kterej to všechno dotáhne ještě o level výš. A ono kupodivu, nebo možná právě proto, aby film prošel přes kinodistribuci, působí celé pokračování, ač je skoro dvakrát tak dlouhé, jakoby se tentokrát se všemi nápady drželo mnohem víc při zemi a bylo celkově víc křečovitý a strojený. Zatímco jedničku bych si dala klidně hned znovu, u dvojky to nutkání nemám. Kvalitní filmařina se ale musí nechat, je vidět, že se Řezník s každým kouskem někam posouvá a myslím jako lichotku, když řeknu, že styl, jakým jdou oba filmy natočený, nepůsobí vůbec typicky česky. 50% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (16)

  • Jednoho z dvojice vyhazovačů ztvárnil Petr Reif, který je ve skutečnosti profesionálním policistou. (Olík)
  • Když trojice hlavních hrdinů vstoupí do areálu festivalu Kašpárkův melodický mimiráj, následuje záběr na dvojici produkující píseň „Minecraft song“. Jde o bratry Michala (Misha) a Oldřicha (Metadon) Floriánovi, kteří stáli za dříve úspěšným kanálem „Mishovy šílenosti“. Tento song měl v době natáčení filmu přes devět miliónu zhlédnutí na Youtube. (Olík)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

Reklama

Reklama