Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Párty Hárder se vrátí parta kamarádů prvního filmu. Z předchozích událostí se už trochu oklepali a v létě vyrazí na proslulou Ibizu východu – na Mácháč, legendární místo plné mejdanů, muziky a nevázaného sexu. Slibují si životní zážitek a pochopitelně i prázdninovou soulož. Užijí si léto, nebo selžou a čekají na ně leda tak ponížení, nedobrovolný celibát a Srbské milice? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (333)

kingik 

všechny recenze uživatele

Martin Pohl alias Řezník se po třech letech vrací se svými slavně neslavnými hrdiny z prvního úspěšného filmu Párty Hard. Za své další působiště si vybrali Máchovo jezero, kde se pořádá hudební festival Summer Massacre. Hned po příjezdu do kempu začnou mít naši obšourníci, Miky (Jiří Bohatý), Tomáš (Daniel Žáček) a Poulíček (Adam Ernest) menší problémy: strýci jednoho z nich a současně majiteli kempu se moc nezamlouvají, dívky nedorazily v hojném počtu, jsou terčem posměchu již utábořené partičky, jejich příbytek ze všeho nejvíce připomíná zchátralé doupě a nejtlustšího z nich začne zlobit anální otvor. Najdou se i pozitiva - Poulíček si vyléčí své akné, úřaduje zde perverzní doktor, co má přátelský přístup, a pořád je šance na dobrou pařbu. A jestli je výskyt Martina Kociána coby speciálního hosta na diskotéce pozitivem či negativem, to ať si každý přebere sám. Zvěsti o tom, že Martin Pohl vyměkl a navždy nezůstane jen u extrémností pro otrlou mládež, se nakonec ukázaly být tak nějak nadnesené. Pravda, i když to nejextrémnější už má v podstatě za sebou, má stále v zásobě dostatečnou propagaci fekálního až zvráceného humoru. A to příznivce jeho humoru stále dokola baví. A hlavně, žádný z českých filmů, kde korektnost přece jen stále sehrává podstatnou roli, se jeho mimořádně se vymykající tvorbě ani nepřibližuje. Koncept předchozích eskapád je v podstatě zachován. Ubylo ale amatérismu a do popředí šly prvky tvůrčí vyzrálosti, které předchozí film postrádal. Zklamáním je nulová nahota, jedno, nanejvýš dvě obnažená poprsí přítomných slečen a kojící matka s neovladatelně stříkajícím mateřským mlékem tvorbu hustého spermatu nedělá. Extrémní scény, tedy především fekál na různé způsoby, se na diváka valí postupně. A perverzní doktor v akci na diskotéce rozhodně nezklame a dostojí své perverznosti. Některé scény jsou natočeny bez explicitnosti, načež by filmu pomohlo úplně dominovat v extrémní nechutnosti, kdy by si divák nemusel domýšlet (intimní) detaily zdravotním problémem stiženého rekta, případně dalších drobných detailů. Pokračování nabízí široké spektrum humoru a humorných situací. Pohl tímto dokončil svoji etapu jistého druhu filmového umění prostřednictvím tabuizovaných témat, na která si jeho jiní tvůrčí kolegové netroufají. A už je tak trochu cítit, že už dál není kam moc zajít. Nastalý tvůrčí odpočinek napříště jistě přinese něco svěžího. Že by Řezník náhle začal se seriózní tvorbou, tak na to raději nemyslet. 8/10 ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Nečekaně dobré zakončení Filmového víkendu, v Boskovicích. V záplavě českých, béčkových trapno komedií, kde i slovo "prdel" je pro mnohé režiséry za hranou, je tenhle "Párty masakr" příjemnou změnou. Příběhově je to samozřejmě o ničem, ale ty hlody, ty hlášky! Z těch šlo celé letní kino do kolen, včetně mě a to mě jen tak něco nerozesměje. Ano, trapno tenhle film provází po celou dobu, ale oproti prvnímu dílu si to trapno užijete a skvěle se pobavíte! ___ (11. Filmový víkend ČSFD, Letní kino, Boskovice) ()

Reklama

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Iritovalo ma to výrazne menej, ako prvý diel a aj humor mi bol väčšinu času bližší. Sympatické postavy unášané kopou vydarených gagov, zavesených na pomerne funkčný príbeh. Záver na shit-party ma odzbrojil. Nadšenectvo a absencia profesionálneho štábu z toho srší každým okienkom. Nikdy by mi nenapadlo, že v jednom filme uvidím hrať Míšovy šílenosti aj Gutalax. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Zatímco první díl byla nevkusná teenage amatéřina plná vulgarit a fekálního humoru, tak díl druhý je inteligentní, subtilní, hřejivá, láskyplná, úsměvná, a až pohádkově roztomilá vysokorozpočtová family-friendly rodinná komedie se vším všudy, určena pro všechny věkové kategorie – zejména dětské publikum a malé ratolesti budou škemrat aby je rodiče na tento film vzali ještě jednou. Jak dokázal Marty Pohl s pomocí amfetaminu naučit všechny protagonisty metodickému herectví je vskutku neuvěřitelné. Disney může Řezníkovi jen tiše závidět. Kdo vyrůstal na květnaté poetické hudební tvorbě tohoto národního umělce, ten se tu prostě najde. Skutečně obdivuhodný prototyp sluníčkového filmu...... neeee, dělám si prdel, ten film je totální sračka, ale tak debilní a trapná sračka, že je nemožný, aby se u toho člověk bez smyslu pro humor nebavil. Když budete zhulený jak paprika, budete se u Martyho frky: ve filmu extrémně bavit, protože tahle chujovina strká do kapsy žánr českých komedií a vytírá si s nima řiť tak bravůrně, že všechny džouky prostě sežerete aj s navijákem. Kolektivní zážitek par excellence; esence vkusu v nevkusu. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

8/10. Jeden z mnoha důvodů proč je tento film tak úspěšný je mj. i to, že spousta lidí je už unavených z těch ubohých českých sra*ko-filmů, které bylo mj. vidět i před projekcí tohoto snímku v kině v rámci upoutávek. V naší republice se už dlouho spokojíme s Vašutem v hl. roli, ubohým scénářem, 100 product placementu, a pak si všichni v Karlových Varech plácáme po zádech jak jsme v té kinematografii světoví... NE, NEJSME. Teď už k Párty Hárder: Ve filmu je spoustu vtipných momentů, nevšedního (černého) humoru, gagy kam se podíváš, herecké výkony v pořádku, a naprostou třešničkou na dortu byla potitulková scéna s Grundzou. Oproti 1. dílu vyhlazenější, postavy mají stejné chování a celkově to do sebe zapadá. Už teď se těším až se na film podívám znovu. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (16)

  • Ve filmu je několik cameo rolí pro české hudebníky. Jmenovitě se ve filmu objevil zpěvák Martin Kocián, kapela Gutalax, brněnský rapper Redzed, kapela absolventů školy Jedličkova ústavu The Tap Tap a také samotný tvůrce Martin Pohl s kapelou Sodoma Gomora. Sám Martin Pohl v jednom rozhovoru řekl, že měl vymyšlené cameo i německého zpěváka Tilla Lindemanna z kapely Rammstein a komunikace se zpěvákem dokonce proběhla. Kvůli covidové situaci a pozdějšímu natáčení však toto cameo nakonec nevyšlo. (Hlavonozec)
  • Záverečná epická skladba je od Hriste Bože - "REMIX MCconbyoto". (Archvile)
  • Závěrečná párty byla natočena v pražském klubu Fuchs2. (Gandalf42)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

Reklama

Reklama