Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Párty Hárder se vrátí parta kamarádů prvního filmu. Z předchozích událostí se už trochu oklepali a v létě vyrazí na proslulou Ibizu východu – na Mácháč, legendární místo plné mejdanů, muziky a nevázaného sexu. Slibují si životní zážitek a pochopitelně i prázdninovou soulož. Užijí si léto, nebo selžou a čekají na ně leda tak ponížení, nedobrovolný celibát a Srbské milice? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (334)

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Naivně sem si myslel, že nejhorší filmy z domácí produkce poslední doby je cokoliv s Langmajerem, Tři tygři ve filmu a Banger. To mi ovšem ještě Česká mutace Netflixu nestihla dát příležitost užít si tento skvostný výblitek dementního a na mysl chorého pacienta, kterým Pohl bez pochyby je. Nevkusná, ubohá, trapná žumpa, hnisavý vřed a totální shit u kterého sem měl chuť všechny zúčastněné umlátit kladivem. Asi nejsmutnější na tom všem je, jak si tvůrci a především Pohl myslí, že je to strašně nad věcí týpek, přesvědčený o svoji výjimečnosti a o celkovém pocitu nadřazenosti jak jeho rádoby hudby, tak jeho rádoby pokusů točit film. Tyhle dementy nám bohužel přihrála doba, kdy stále čeští tvůrci točí laciné komedie pro dementní slepice, mladé čuráky, voliče Zemana a posluchače Kabátů, kdy stále jede Český Slavík a frčí mrtki jako Ewa Farna nebo Ben Cristovao a tohle je na to bohužel odpověď. Je děsivá, stupidní, ubohá, neskutečným způsobem k zblití a hlavně trapná. Je to úplně jedno, jestli jste Sergej Kokot kunda, Řezník, Ortel, nebo Ewa Farna...všechno je špatně. Píčo ty procenta tady a hvězdičky to je co? Krutá demence. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Ano, opět se mi potvrdilo již zavedené dogma, že Řezník je zkrátka renesanční umělec s nevídaným citem pro detail. I zde totiž dostaneme neuvěřitelnou nálož epicky nekorektního humoru, jenž je citlivě naroubován na příběh tří chlapců, kteří se svérázně vyrovnávají se svými letními láskami na Ibize východu. Všechno od příběhu, scénáře, hereckých výkonů a gagů (nečekaně eskalující dance battle) zde funguje jako fekáliemi a mateřským mlékem dokonale promazaný stroj, takže se před Vámi na ploše čítající 100 minut rozprostře vytříbeně sofistikovaná podívaná, jaká nemá v našem zasmrádlém tuzemském rybníčku obdoby. Pokud tedy máte rádi hudební, herní či právě filmovou tvorbu tohoto extrémně talentovaného člověka, vězte, že Párty Harder – Summer Massacre je tím nejlepším, co nám Řezník (zatím) nadělil. Už teď se vážně nemohu dočkat, s čím dalším přijde příště! (Viděno v kině CineStar Čtyři Dvory České Budějovice) ()

Reklama

JFL 

všechny recenze uživatele

Místy lehce nedomrlá, ale povětšinou hezky plnotučná zábava, která v klíčovém finálním aktu zabere naplno. Nutno uznat, že od "Obrazů starého sveta" nebylo v lokálním filmu před kamerou tolik naturalistických ksichtů a dalších částí těl, a už jen za to si "Party Harder" chválu zaslouží. V zoufalém období sucha v tradiční červnové mizérii, než se všechny kloudné filmy uráčí odbýt si premiéru ve Varech, je tohle solidně obesrané panoptikum přesně tím hrdinou, kterého si česká kina možná nezaslouží, ale rozhodně ho potřebují. Takže děkujeme a přejeme ještě více diváků než doposud, náš Hnědý řitíři. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Řezník je frajer. Od minule to dokázal řemeslně posunout o minimálně dva levely nahoru a celé to semknout do formy, která má hlavu, patu a hlavně srdce. Postavy nejsou jen prázdné, groteskní figurky, ale charaktery se vzájemnými vazbami a vývojem. Jasný, několikrát jsem si málem ublinknul (dát si u toho sváču nebyl úplně dobrej nápad), ale vedle toho heroického fekálu je tam i obrovská hromada vtipů, fórů a odkazů u kterých se jeden od srdce zasměje. Lunetikovskej Kocián, Tap Tap, nebo třeba bizáry typu Misha se svým Minecraft songem, to jsou drobnosti, které celý film parádně obohacují. Kapitola sama pro sebe je pak party Hard(er)ovské motání se okolo Mandragorovského Krysy. V jedničce vytáhnul postavu Krysy v podání Mandrgorovského Čáslavky. Tady vytasil parádního Kostase Zerdaloglu ( Krysa z Mandragory). Jakože, sorry Řezníku, ale ve trojce už musíš obsadit samotného Rouska. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Ani bych nečekal, že mě tahle Řezníkova pitomost bude bavit. V podstatě je to jak Prcičky v české podobě na Mácháči. Parta kámošů tam vyrazí po maturitě s jasným cílem- zasunout. Během jejich pobytu se jim stávají různé bizarní věci. Občas už je to trochu přes čáru. Jinak je to ale docela sranda. Na české poměry je to rozhodně povedené. Různé české "celebrity" tam mají pár štěků. Taky je tam celkem dost nahoty. "Pojďte si sem zaprcat!" ()

Galerie (45)

Zajímavosti (17)

  • Jednoho z dvojice vyhazovačů ztvárnil Petr Reif, který je ve skutečnosti profesionálním policistou. (Olík)
  • Když trojice hlavních hrdinů vstoupí do areálu festivalu Kašpárkův melodický mimiráj, následuje záběr na dvojici produkující píseň „Minecraft song“. Jde o bratry Michala (Misha) a Oldřicha (Metadon) Floriánovi, kteří stáli za dříve úspěšným kanálem „Mishovy šílenosti“. Tento song měl v době natáčení filmu přes devět miliónu zhlédnutí na Youtube. (Olík)
  • Pan doktor v jedné scéně dává holčičce, kterou bolí bříško, vypít Metaxu. Stejný alkohol doporučuje a dává svému synovi v prvním díle jakožto „nejlepší kundolep“. (Diego75)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

Reklama

Reklama