Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Párty Hárder se vrátí parta kamarádů prvního filmu. Z předchozích událostí se už trochu oklepali a v létě vyrazí na proslulou Ibizu východu – na Mácháč, legendární místo plné mejdanů, muziky a nevázaného sexu. Slibují si životní zážitek a pochopitelně i prázdninovou soulož. Užijí si léto, nebo selžou a čekají na ně leda tak ponížení, nedobrovolný celibát a Srbské milice? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (334)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Za výber hudby som zvažoval aj vyššie hodnotenie ale toto sa môže pozdávať tak 13-20 ročným divákom, podobne ako kedysi Prci, prci, prcičky inej generácii. Ako niekoľko vtipných momentov sa tam našlo, problémom však je že film sa snažil byť niečím viac, akýmsi morálnym ponaučením, táto snaha však vyšla skrz naskrz nazmar. Kto by sa veľmi snažil nájde tam zopár pokusov vysmievať sa z dnešnej korektnosti ale tieto náznaky vyznejú skôr trápne ako vtipne. Celkovo sa naši západný susedia vybrali cestou kvantity na úkor kvality a po Janovi Žižkovi ponúkli zase raz jeden tuctový projekt, ktorý sa hrá na viac ako v skutočnosti znamená. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Mrzí ma, že sa mi nepodarilo dostať na premiéru a dokonca ani na premietanie ktoré bolo v lete na Slovensku. O to viac som sa príjemne prekvapil, keď sa tvorcom podarilo dostať túto snímku na netflix. Prečo sa teším, nie len za seba, ale aj za nič netušiacich divákov, odpoviem nižšie. Filmový aj hudobný tvorca Martin Pohl, viac známy pod pseudonymom Řezník, dokázal niečo, čo sa teda často nevidí. Dokázal nakrútiť film, ktorý veľmi cynicky paroduje teenagerské komédie a neslávne známe, pre mňa odpudivé, akože vtipné České komédie. Robí si z nich takú blaženú srandu, že to až stavia zrkadlo divákom ktorí takéto lacné výplachy sledujú. Tvorbu Martina Pohla sledujem od roku 2010. od amatérskych začiatkov až po teraz. Preto som veľmi rád, že sa niekomu, kto má ako ja podobný názor na kultúrny gýč, podaril takýto husársky kúsok. Dostať sa medzi kategóriu filmov ktoré nemá rád a infiltrovať tam ten svoj, ktorý prerazí ich komfortnú zónu svojou kontroverznosťou. Je to iba moja hypotéza ale viem si predstaviť ako sa nejaký párik 50+ rozhodne pustiť si Párty Hárder: Summer Massacre, preto, lebo to bolo nedávno na Netflixe v kategórií najsledovanejšie: a buď sa totálne zhnusia alebo sa im odvážnosť tvorcov zapáči. Ale poďme späť k filmu. Čo sa týka deja, príbeh je klasická šablóna teenagerských filmov, ale o to tu nejde. Vtipy a scénky ktoré parodujú istú časť spoločnosti, sú také skvelé, že taký Troška ktorého tvorba je za posledné roky ohraničená iba zbieraním nie veľmi vtipných vtipov, by sa mohol pokojne poučiť. Čierny humor, bizarnosť, začlenenie rôznych subkultúr deja, to všetko robí z tohto filmu unikát. Odporúčam každému kto má rád čierno čierny humor. Za mňa 4/5. Plné hodnotenie som nedal preto, lebo predošlá časť Párty Hard z roku 2019 bola ešte viac nekorektnejšia No tá bola tvorená vyslovene pre fanúšikov, nie pre širší okruh divákov, takže tomu rozumiem a odpúšťam :D ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Zatímco první díl byla nevkusná teenage amatéřina plná vulgarit a fekálního humoru, tak díl druhý je inteligentní, subtilní, hřejivá, láskyplná, úsměvná, a až pohádkově roztomilá vysokorozpočtová family-friendly rodinná komedie se vším všudy, určena pro všechny věkové kategorie – zejména dětské publikum a malé ratolesti budou škemrat aby je rodiče na tento film vzali ještě jednou. Jak dokázal Marty Pohl s pomocí amfetaminu naučit všechny protagonisty metodickému herectví je vskutku neuvěřitelné. Disney může Řezníkovi jen tiše závidět. Kdo vyrůstal na květnaté poetické hudební tvorbě tohoto národního umělce, ten se tu prostě najde. Skutečně obdivuhodný prototyp sluníčkového filmu...... neeee, dělám si prdel, ten film je totální sračka, ale tak debilní a trapná sračka, že je nemožný, aby se u toho člověk bez smyslu pro humor nebavil. Když budete zhulený jak paprika, budete se u Martyho frky: ve filmu extrémně bavit, protože tahle chujovina strká do kapsy žánr českých komedií a vytírá si s nima řiť tak bravůrně, že všechny džouky prostě sežerete aj s navijákem. Kolektivní zážitek par excellence; esence vkusu v nevkusu. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Na české poměry jde o fajn komediální a zvrácený úlet, který je svým pojetím a formou progresivní. Některé scénky sice balancují na hranici trapnosti a " přes čáru" ( Vyšehrad je bez debat pořád největší topka posledních let po všech stránkách), a občas šlo blbě rozumět ( Adam Ernest je sice vtipný, ale raději bych byl kdyby mluvil normálně). Mám to mezi 3-4, ale jakmile byl na scéně Doktor, což je nejlepší postava i jedničky, tak jsem se smál nahlas. Zaujalo i finále, které je velmi odvážné, drsné, bizární a zvrácené jak se patří. V tomhle ohledu za mne silnější a progresivnější zážitek než Banger, co se týká drog a party. 7/10. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Ani bych nečekal, že mě tahle Řezníkova pitomost bude bavit. V podstatě je to jak Prcičky v české podobě na Mácháči. Parta kámošů tam vyrazí po maturitě s jasným cílem- zasunout. Během jejich pobytu se jim stávají různé bizarní věci. Občas už je to trochu přes čáru. Jinak je to ale docela sranda. Na české poměry je to rozhodně povedené. Různé české "celebrity" tam mají pár štěků. Taky je tam celkem dost nahoty. "Pojďte si sem zaprcat!" ()

Galerie (45)

Zajímavosti (17)

  • Tvůrcům filmu hrozila pokuta od policistů, když viděli Multiplu vyzdobenou sexuálními hračkami. Tvrdili, že tyto úpravy by mohli sraženého člověka nebezpečně poranit. Štáb však vyvázl bez trestu. (Diego75)
  • Záverečná epická skladba je od Hriste Bože - "REMIX MCconbyoto". (Archvile)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

Reklama

Reklama