Reklama

Reklama

Přání k narozeninám

  • angličtina Birthday Wishes (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Líba má každý rok jediné narozeninové přání. Trvá na tom, aby se na její oslavě sešla celá rodina, což všichni vždy splnili. Tedy až do letošních narozenin. Její syn Petr má na tenhle rok jiné plány, a tak před rodinou předstírá nemoc. Letos chce totiž poprvé strávit narozeniny se svým přítelem Karlem, který má narozeniny ve stejný den. A Karel je pro zbytek rodiny Petrovým dlouho skrývaným tajemstvím. Líba se však své oslavy nehodlá jen tak lehce vzdát. Rozhodne se Petra překvapit a s celou rodinou se přesunout k němu. Nečekaná návštěva donutí Petra k rychlé improvizaci. Udělat před svou rodinou z přítele Karla kolegu z práce a z jeho sestry Veroniky svou přítelkyni je v podstatě hračka. Jenže to ještě Petr netuší, že tohle je teprve začátek a dnešní den bude jedna velká jízda na horské dráze... (Bioscop)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (128)

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film bych denně pouštěl doživotně odsouzeným pachatelům těch nejtěžších zločinů jako součást trestu. Sice by si na Českou republiku stěžovali ve Štrasburku, ale jeden vedle druhýho by dřív nebo později pocítili upřímnou lítost. A jakmile by se to rozkecalo, dramaticky by poklesl výskyt nových adeptů na kavalec. Sekta tomu nasypala 60 procent. Málo zkusili, dvě tři reprízy a snad by přišli k rozumu. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Konečne kvalitná rodinná komédia z českej produkcie. Veľmi príjemná letná komédia, ktorá ponúka bláznivo zaujímavý sled udalostí a ktorá klišé scény ponúka v uvoľnenom tempe a je tu cítiť závan starých dobrých českých komédií v štýle Pelíšok a navyše s ústrednou dvojicou, ktorá tam aj účinkovala. Mne osobne sa tento snímok veľmi páčil a určite ho vrelo odporúčam už len preto, že som sa párkrát ozaj kvalitne nasmial. 75 % ()

Reklama

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Tak zase po dramatu takzvaný "uvolňovák" :D  ... Takhle malililinkato horší tři hvězdy ... těch 50-55% ... :) Zařazuji to každopádně mezi ty lepší novodobý český komedie. Perfektní obsazení, co herec to pecka. Doslova! Sem tam, občas trapnější, občas opravdu vtipný, vtípek. Hodně tady kobrcal ten příběh. Nějak jsem se do něj pořádně nedostal. Bylo to celé mírně zmatené. Nedotažené! Taky mě moc nebavilo jak se to z větší poloviny zaměřovalo vlastně na dětské story. Po úvodním "bum" už vás nic nepřekvapí a abnormálně budete vědět co a jak se stane. Jinak si myslím že na jeden večer když nikde nic jiného není, je to OK. ()

Aideon 

všechny recenze uživatele

V poslední době se mi příliš českých filmů nelíbí, a proto i z tohoto snímku jsem měl obavy. Ale nakonec se film ukázal jako jeden z těch kvalitnějších. Nejednalo se jen o nějaký náhodný generátor vtipů, ale opravdu to do sebe vše tak nějak zapadalo. Postavy dávali smysl, příběh se držel určité linie. Zápletka se mi docela líbila. Musím uznat, že film si mě získal obsazením "na jistotu", protože za mě například Holubová nebo Babčáková jsou nejlepší volba pro takovéto komedie. I herecky film obstál a až na několik momentů, se mi film líbil. Je to prostě lehké, oddechové, zasmějete se a to se mi u české komedie dlouho nestalo. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

od Marty Ferencové bych čekal leccos, ale že od ní dostanu rodinnou komedii, která je sice průhledná a v logice kulhající, ale jinak celkem příjemná a místy i chtěně vtipná mě příjemně překvapilo. Docela škoda, že když už se paní režisérce konečně povede natočit něco normálního, tak si není schopná pohlídat základní věci, kdy se třeba postavy na začátku sejdou u dejvického vlakového nádraží na kterém je ovšem nápis Pardubice a poté, aniž by někam odjeli, jsou v Praze. Jsou to detaily a tým kolem paní režisérky dokázal i větší zvěrstva, ale na druhou stranu by si tohle měli být schopni ohlídat a nenechat si zbytečně srážet jinak celkem fajnovou oddechovku...60% ()

Galerie (146)

Zajímavosti (4)

  • Známá brněnská lokace, ulice Joštova (křižovatka s ul. Českou, Ústavní soud, Červený kostel), je zde vydávána za součást Prahy. Děti se tak ztratí právě v Brně na Joštové a po krátkém putování tramvají pak pěšky dorazí až na pražské hlavní nádraží. (charles3)
  • Televizní premiéru na stanici Nova sledovalo přes 807 tisíc diváků starších 15 let, jednalo se tak o nejsledovanější pořad večera po 20:00. (rublik05)
  • Natáčení probíhalo nejenom v Praze a okolí, ale i v moravské metropoli v Brně. V natáčecím dní na Svoboďáku probíhal zároveň brazilský den s karnevalovým průvodem. Bylo to příjemné zpestření dne pro přítomné herce a celý štáb. (Regig)

Reklama

Reklama