Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smutná událost se stane příčinou rozkolu v rodině. Po smrti staré paní Paroulkové se její dědici, dva synové (G. Bubník a M. Kolár) a dcera (J. Preissová), dostanou do sporu o dědictví, respektive o rodný domek. Švagr (L. Frej) bratrů se totiž rozhodl použít lest, aby oklamal nejmladšího Vítka, který jediný v rodném domě bydlí. Poskytl mu totiž peníze na koupi motorky a za to mu Víťa slíbil, že dům přepíše na něj... (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Eire 

všechny recenze uživatele

Homo homini lupus. Ale najvacsi vlci su v rodine.... :-D ELISKA chce vyjebabrat s mladymi... Avsak Kostrhun zasahne a Werner ostrouha... Urcite najlepsia cast inak priemerneho DietloSerialu... 75% ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Vítkovi se přístup k socialistickému vlastnictví nezdravě podepsal, když mu rozdíl mezi tím, zda je vlastníkem či někým, kdo bydlí ze švagrovy milosti, připadá tak zanedbatelný. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (4)

  • V epizodě chce JUDr. Kostrhun (Martin Růžek) vyzvědět od Víťi Paroulka (Gustav Bubník) jak je to s jeho dědictvím, k čemuž volí záminku „seštelování předstihu“ na své Škodě 120, neboť Paroulek je prý skvělý mechanik. Pokud by to byla pravda, věděl by, že k danému úkonu je u tohoto auta potřeba tzv. stroboskopická lampa a bez které by se předstih seřídit nedal a tudíž by tam ani nemělo smysl chodit. (cundak)

Reklama

Reklama