foto

Leopold Zeman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2003 Nepodepsaný knoflík (TV film)
2001 Královský slib
1999 Zimní víla (TV film)
1998 Tajemství mořské panny (TV film)
1995 Golet v údolí
Omyl děda Vševěda (TV film)
1993 Modrý pták (TV film)
1991 Kučírek versus Kučírek (TV film)
1990 O hloupé havířce (TV film)
1989 O podezíravém králi (TV film)
Sedm bílých plášťů (TV film)
1988 Jen ty a já (TV film)
Motanice (TV film)
O zrzavé Andule (TV film)
1987 O nejchytřejší princezně (TV film)
1986 Ohnivé ženy se vracejí (TV film)
Pavouk se smaragdovýma očima (TV film)
Případ nevinné řeky (TV film)
Výsledek testu (TV film)
Čtvrtá strana trojúhelníku (TV film)
1985 O mrtvých jen dobře (TV film)
1983 Rohy (TV film)
1982 Potrhlá Andula (TV film)
1981 Otýliina záhada (TV film)
1980 Italské jaro (TV film)
Vzorná tchyně (TV film)
1979 Všichni za jednoho (TV film)
1978 Muž pro domácnost (TV film)
Tři na lavičce (TV film)
1976 Doba strachu (TV film)
Festival v Dolínku (TV film)
1975 Muži jdou ve tmě (TV film)
1974 Generál chudých (TV film)
Hodinky bez vodotrysku (TV film)
1973 Hra, kterou nikdo nepískal (TV film)
Kukačky (TV film)
1972 Cestující se připraví k odletu (TV film)
1971 Chléb a písně (TV film)
Dlouhý den v krátkém životě (TV film)
Pomsta (TV film)
1970 Bližní na tapetě: Dívčí válka (TV film)
1964 Strakatí andělé
1963 Okurkový hrdina
1960 Kouzelný den

TV seriály

1990 Heřmánci (TV seriál)
Jakub (E06)
Martina (E05)
Katka a Klára (E04)
další epizody (6)
1985 Doktor z vejminku (TV seriál)
Půjčka (E07)
1984 Paragrafy na kolech (TV seriál)
1983 Doktor z vejminku (TV seriál)
Nemovitost (E06)
Býk na žír (E05)
1982 Doktor z vejminku (TV seriál)
Veřejné osvětlení (E04)
Láska a úklady (E03)
Důchod (E02)
další epizody (4)
1980 Čas zakladatelů (TV seriál)
Předvoj nového života (E03)
Hořký ústup (E02)
Příliv naděje (E01)
1978 Robinsoni z Kronborgu (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky