foto

Leopold Zeman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2003 Nepodepsaný knoflík (TV film)
2001 Královský slib
1999 Zimní víla (TV film)
1998 O Johance s dlouhými vlasy (TV film)
Tajemství mořské panny (TV film)
1995 Golet v údolí
Omyl děda Vševěda (TV film)
1993 Modrý pták (TV film)
1991 Kučírek versus Kučírek (TV film)
1990 O hloupé havířce (TV film)
1989 O podezíravém králi (TV film)
Sedm bílých plášťů (TV film)
Značka: Na dožití (TV film)
1988 Jen ty a já (TV film)
Lék pod kůži (TV film)
Motanice (TV film)
Moudrá sova (TV film)
O zrzavé Andule (TV film)
Ten zázračný dotek lásky (TV film)
1987 Lepší prima den (TV film)
O nejchytřejší princezně (TV film)
1986 Hlava plná slunce (TV film)
Ohnivé ženy se vracejí (TV film)
Pavouk se smaragdovýma očima (TV film)
Případ nevinné řeky (TV film)
Už od ráje (TV film)
Výsledek testu (TV film)
Čtvrtá strana trojúhelníku (TV film)
1985 O mrtvých jen dobře (TV film)
1984 Santa Lucia (TV film)
1983 Bráška (TV film)
Rohy (TV film)
Růžový ostrov (TV film)
1982 Karel Hynek Mácha (TV film)
Potrhlá Andula (TV film)
Velký případ malého detektiva a policejního psa Kykýna (TV film)
Čas strachu a statečnosti (TV film)
1981 Otýliina záhada (TV film)
Prstýnek ze zlata kočičího (TV film)
Uličnictví pana Čabouna (TV film)
1980 Italské jaro (TV film)
Snídaně v pánském pyžamu (TV film)
Soud pana Havleny (TV film)
Vzorná tchyně (TV film)
1979 Adriana (TV film)
Akce Rys (TV film)
Všichni za jednoho (TV film)
1978 Muž pro domácnost (TV film)
Tři na lavičce (TV film)
1976 Bílá růže (TV film)
Doba strachu (TV film)
Festival v Dolínku (TV film)
1975 Muži jdou ve tmě (TV film)
1974 Generál chudých (TV film)
Hodinky bez vodotrysku (TV film)
1973 Bláznova smrt (TV film)
Dítě (TV film)
Hra, kterou nikdo nepískal (TV film)
Kukačky (TV film)
1972 Cestující se připraví k odletu (TV film)
Hotel Miramare (TV film)
Muž a žena (TV film)
1971 Chléb a písně (TV film)
Dlouhý den v krátkém životě (TV film)
Pomsta (TV film)
Případ Jules Verne (TV film)
Varšavská melodie (TV film)
Zajatec šílenství (TV film)
Čaj s citronem (TV film)
1970 Bližní na tapetě: Dívčí válka (TV film)
Dáma v jezeře (TV film)
Večírek (TV film)
1964 Strakatí andělé
1963 Okurkový hrdina
1960 Kouzelný den

TV seriály

1990 Heřmánci (TV seriál)
Jakub (E06)
Martina (E05)
Katka a Klára (E04)
další epizody (6)
1989 Paragrafy na kolech (TV seriál)
Děti k pohledání (E08)
1988 Paragrafy na kolech (TV seriál)
Vrata (E07)
Fígl (E06)
1986 Paragrafy na kolech (TV seriál)
Smolař (E05)
1985 My holky z městečka (TV seriál)
Svatba (E09)
Co s Broňou (E08)
Rendin velký den (E07)
další epizody (9)
Doktor z vejminku (TV seriál)
Půjčka (E07)
1983 Doktor z vejminku (TV seriál)
Nemovitost (E06)
Býk na žír (E05)
1982 Doktor z vejminku (TV seriál)
Veřejné osvětlení (E04)
Láska a úklady (E03)
Důchod (E02)
další epizody (4)
1980 Čas zakladatelů (TV seriál)
Předvoj nového života (E03)
Hořký ústup (E02)
Příliv naděje (E01)
1978 Robinzoni z Kronborgu (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky