Reklama

Reklama

Poker Face

Trailer 1

Miliardář a hráč pokeru Jake Foley dává svým přátelům šanci vyhrát víc peněz, než se jim kdy zdálo. Aby se však mohli zapojit, musí se vzdát jediné věci, kterou se celý život snaží chránit - své dávno ukryté tajemství. Hra pokračuje a přátelé brzy zjistí, co je ve skutečnosti v sázce. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (53)

Marze 

všechny recenze uživatele

Tento pomalu plynouci film je plny nedokonalosti. Vsechny se daji prominout az na ten konec. Jsou tu sice nejaka prekvapeni, ale pribeh je dost nedopeceny. Pres svuj nazev jsou hned vylozeny karty. Crow tu flirtuje s ruznymi zanry a nezvlada ani jeden. Je to prazdny list papiru s charismatickou hlavni postavou. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"ŽIVOT JE ALE JENOM HRA, NE?" Jako, ne že by se mi nelíbilo, jak je to natočené nebo kde se to odehrává nebo kdo a jak v tom hraje, ale proč je to taková slaboduchá kokotina? Vždyť to mohl být thriller jak to nejexkluzivnější víno, našlápnuté k tomu bylo, ale výsledek? Pořádně vyčichlé krabicové čůčo. 40% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Do nedávna jsem ještě věřil, že kde se objeví Russell Crowe, tak to nemůže být sračka. Teď už si to ale nemyslím a svým režisérským počinem Poker Face si podepsal ortel dřív, než by mě vůbec napadlo. Teď už se jen modlit, aby hereckou stolici opustil nějakou pěknou rolí se ctí. Jinak to dopadne stejně jako s řadou dalších Hollywoodských hvězd, kteří opilí slávou z let minulých zapomněli, že jim už není čtyřicet let. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Toho pokru si moc neužijeme. Ono tak nějak ničeho si moc neužijeme. Proč dělat něco jednoduše, když máte tolik peněz, že si to můžete pěkně zkomplikovat. Partička kamarádů je tak různorodá a tak povrchní, že si o nikom z nich nestihnete za tu hodinu a půl udělat žádný názor, natož pak vybudovat si k nim nějaký vztah. A taková podělaná náhoda, že zrovna v ten velký večer přijdou lupiči loupit obrazy? No logiku to ztratilo docela brzy a Crowe, stejně jako celý film, rozhodně nezajímavý. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Co nám tím gladiátor asi chtěl říct? Zpočátku se to s partou kamarádů u rybníčku vyvíjí zajímavě a lusknutím prstu se ponoříme do unuděné zpovědi nemocného člověka s nezajímavou dramatickou pasáží na konci. ´´život si za peníze celého světa nekoupíš´´ znám a pokud v tom Russell má nějakou velmi osobní zúčastněnost, tak je mi to strašně líto, ale filmově Poker Face nezaujal. Zaujal pouze roztomilý nosánek paní Elsy Pataky. 30% ()

Galerie (67)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie prebiehalo v austrálskom štáte Nový Južný Wales, predovšetkým v Sydney a tamojších štúdiách. (Real Tom Hardy)
  • Také sci-fi thriller Invisible Man (2020) se odehrával v domě technologického miliardáře a natáčel se v australském městě Kiama. (Johnny.ARN)

Související novinky

Russell Crowe bude papežovým exorcistou

Russell Crowe bude papežovým exorcistou

28.06.2022

Novozélandský herec Russell Crowe se v poslední době v tvoření jen tak nezastavuje. Zatímco už za pár dnů ho diváci budou mít šanci vidět ve vedlejší roli boha Dia ve značně očekávané nejnovější… (více)

Reklama

Reklama