Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina mladých lidí z České republiky a Slovenska si bude ve vile na Kanárských ostrovech nejen užívat slunce, moře a společných úkolů a her, ale pod dohledem televizních kamer hlavně hledat lásku svého života. A když se k tomu na konci přidá i pěkná výhra, je jasné, že bude o zábavu postaráno. Diváci v “přímém přenosu” sledují, jak se lidé zamilovávají se všemi vzestupy a pády, se všemi emocemi, které s sebou láska přináší. V každé epizodě jsou jejich vzájemné vztahy testovány, protože tomu, kdo není spárovaný nebo je spárovaný jen účelově, hrozí, že bude muset luxusní vilu opustit. Love Island je žhavá reality show plná zábavy, slunce, romantiky a hledání lásky v ráji! (TV Nova)

(více)

Recenze (154)

trickmaster odpad!

všechny recenze uživatele

Tak co jste čekali? Upřímně, takové hovno pořady typu VyHolení, BigBruda, Hotel Nasratdajz a další hovno pořady, ovšem tohle nemá absolutně žádnou úroveň. Hotel paradise s Leo Berankem bylo úplně na stejný brdo. 10 holek z 10 jsou vyjebaný playmate, influencerky, modelky, které mají v hlavě víc nasráno, než co se do kravína vejde. No a co kucí? Modelové s plešatou a vyholenou prdelí, kteří mají vyjadřování 16 letých kidů základních škol, kterým je i nejspíš tenhle pořád určený. Zamilované 15ky si budou masírovat své rodidla a kluci začnou chodit do fitka, ale nic víc s nikým oduševnělým tento pořad prostě neudělá. Pořad pro autisty a dement 🤷‍♂️ ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Odpověď Enšpíglovi na úvod. Nevím, jak to mají ostatní, ale já nejprve musím něco vidět, abych tomu mohl dát hodnocení. Tudíž ano, občas sleduji i odpad, neboť po jedné, dvou epizodách asi nelze vytvořit seriózní hodnocení. Každopádně je potřeba říct, že tato reality show je vlastně jen v bleděmodrém totéž co Like House, Big Brother a třeba Vyvolení. Zde je to okořeněno ještě o hledání si lásky, ale tak jako ve všech jmenovaných případech jde až v poslední řadě o peníze pro vítěze. Mezitím se páry párují, po čtrnácti dnech šíleně milují apod. Je to prostě trend 21. století reality show. Vzít pár lidí, strčit je do vily a pak s velkou radostí sledovat, jak se hašteří a milují a odmilovávají apod. Diváci to přece ocení sledovaností. Ale i ten, který nutně nebere prachy si přijde na své. Odměnou mu bude luxusní dovolená v exotické slunečné destinaci, kterou celou platí štáb, věčně plná lednička a nemluvím jen o žrádle. Chlastu také dosti. A ty nejhodnější si zaslouží luxusní večeři nebo zábavu na úrovni. Je to super, jak to ty mladé učíme. Nic nemusíte dělat, nepracujte, prostě obcházejte různé reality show a zkoušejte vyhrát prachy. V nejhorším získáte popularitu, takže vás do nějakého béčkového filmu nebo pořadu obsadí a ten luxus na pár měsíců je taky fajn. Zde je to ještě okořeněno tím, že se muž či žena nijak zvlášť nemusí o vztah přičinit. Když je potřeba, tak štáb dvojici popostrčí a pak už stačí se po sobě jen válet tři měsíce na posteli, v bazénu, na lehátku a ta nejoblíbenější dvojice u štábu pak i v hnízdečku lásky. A aby divák náhodou nemusel koukat na ošklivé lidi, sledujeme všechny krásné, štíhlé, vystajlované, svalnaté. Dokonalý ideál krásy vhodný pro anorektičky a zamindrákované. Zkrátka vzhledově nepovedení, o čemž ale rozhoduje pouze štáb Novy, lásku hledat nemusí. Je to smutné, ale naštěstí se Nova sama vypekla, když premiérové díly začala vysílat i dopoledne, což značí, že sledovanost nebyla největší. Holt úroveň televizní zábavy stále klesá, to víme. Hotel Paradise, který je mimochodem totéž jen s jiným názvem, nebo právě Love Island jsou ale důkazem, že své dno bohužel stále nenašla. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Krásna prehliadka sebastredných degenerátov a pózerov, ktorí sa dostali medzi vymleté kurvičky. A toto vysiela mainstream, toto má sledovať mládež. Toto majú byť ich vzory? Detailné zábery ako sa nechutne oblizujú a striedajú partnerov každých 5 minút? Love Island je na našich obrazovkách ďalšie prerazenie pomyselného dna a obávam sa, že bude postupne len horšie. ()

MartinTerran odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím že jsme našli opravdové dno "televizní zábavy". Všichni dříve hejtovali všechny bigbrothery a vyvolené, ale toto je úplně nová liga. U Like housu jsem si říkal že je to bída, ale tam jsem celý díl zvládl, ale zde to fakt nešlo. Banda idiotů řeší naprostý píčoviny na ostrově a to je vše. Hodnocení: 0/100. ()

Najt 

všechny recenze uživatele

Tohle ohodnotit je těžký. Hvězdičku si to zaslouží za prostředí a za vilu a tu druhou asi smažu, protože upřímně nevím za co bych ji měl dát. Tohle je tvářilo zajímavě, a některý díly byly celkem zajímavý, ale pak se to rozjelo v omyl. Přišli lidi, ktery jsou otřesný, baby jsou jedna velka modelína až se mi z toho zveda kufr, samej bottox. Chápu, že musejí bejt pěkný, ale tohle s krásou nemá nic společného, když ji dáš pusu a její držka se ti odlepí a zůstane ti v puse. Pak některý chalapy jsou jak převlečeni teplouši a nebo jsou tak nesympatický a neprijemní a falešní, že vám je z nich zle. Komentář tak to je vyloženě na pěst, nevím kdo to komentuje, ale to jsou kecy. No a potom jakože "příběh" vůbec nic se tam neděje. Co tam ty lidi rešej, jaky nepodstatný voloviny, bud jsou tak strašně hloupí, nrbo maji vymyšlený scénář, ale představte si, ze vás někdo na čtvrt roku zavře do baráku, a vy řešíte jen samy kokotiny, nic osobniho, nic podstatnyho, nic životního, prostě jak když se ubytujete někde na lyžáku na základce, a jediný co vás zajímá je to, kdo má jaký kozy, s kým budu spát v posteli a proč se támhleta holka tolik nesměje. Navíc hra jako taková stoji za prd, furt se měněj pravidla, takže nějaký taktický plán je tady k ničemu, takže hra o ničem. Teď už v tv přepínám jinam. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Všichni účastníci ve vile mají telefony značky Vivo. (TheSlezy)
  • Do jedné z řad se přihlásil i vítěz druhé řady Survivor Česko & Slovensko (od r. 2023) Tomáš Weimann (ještě před svým účinkováním v ní). Prošel castingem a byl osloven, zda by se do již probíhající show připojil jako tzv. bombshell. Po předložení jeho podmínek už se mu nikdo neozval. (Olík)

Reklama

Reklama