Reklama

Reklama

Rozlučka

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pět kamarádů si vyrazí na výpravu do divočiny, kde se brzy dostanou do hledáčku záhadného střelce. A zoufalý boj o život začíná. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Parta tatarů běhá po lese a někdo se je snaží postupně oddělat. Blbější zápletku to ani mít nemohlo. Ale budiž. Všechny lesní naháněčky jsou víceméně na jedno brdo a jestli jsou úspěšné rozhoduje nějaká neotřelá nadstavba. A ta tady není. Napětí vesměs nulové, pětice jelimanů vesměs nesympatická přičemž prim hraje hysterický rákosník, gore, pokud nepočítám pár kulek do hlavy, prakticky neexistuje a odhalení vraha tu zoufalost korunuje. Co filmu musím přiznat je tempo, takže se u toho dalo vydržet celkem bez následků a ujde i prostředí lesa, ale to je sakra málo. 30% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

"Kdo rekl, ze to ma smysl?" , rekla postava a zda se to byt motto celeho tohoto filmu o preziti pred pronasledujicim strelcem mezi stromy. Nastesti jsou tu prekvapujici zvraty. Chtelo to asi vic napeti a lepsi rezii. Je to vhodny film pro vas, pokud chcete sledovat mlade bezmocne atlety k jejich smrti lhostejni k jejich osudum. A muzete tipovat, kdo v teto klasicke vybijene pujde jako nejhorsi herec prvni. ()

Reklama

DonBraso 

všechny recenze uživatele

K čemu se ten David Kross upsal to jde rozum stát.Každopádně se upsal k filmu,který je jednoduše pěkný šajze.Už ta parta blbců,kdy symbióza se rovná nule dostává diváka spíše do traumatu.Ještě to vcelku jde.Hází se nám flashbacky a člověk čeká,že z tohohle lesa,kdy jsem si připadal na Hřensku se z toho stane   zajímavý survival,kde stejně k dojde k selekci nepoužitých.Bohužel to jsem nevěděl,že ten scénář je absolutní bída a flashbacky jsou úplně k ničemu,pač k ničemu vlastně ani nedojde a rozuzlení je tristní až to bolí.Kross se sice snažil hrát a má tu nejvíc prostoru,ale ono není moc co.Hřebínek do rakve je sniperka,která se tváří jakoby jí praskal voda s pochvy :D Pak přijde proč to dělá a konec a říkáte si díky bohu za ten debilní konec.15% ()

Chenso 

všechny recenze uživatele

Tak to byl fakt shit. Po celé hodině a půl snažení se pochopit o co jí kurva jde se ve výsledku dozvíte jen ve zkratce a ještě ktomu je to na hlavu postavené. Netflix tak strašně tlačí na pilu se silnýma a vyrovnanýma ženama ,že ztoho pak vzniká taková nasraná máma která se přes noc naučila střílet ze snipy na dálku za kterou bys se nestyděl ani německý odstřelovač u Stalingradu. Poor my,kteří teď v dalších letech budeme muset sledovat jak netflix chrlí jedno multikulti multigenger vyvažené hovno za druhým kterým nam bude tlačit do palice že silná baba s pindíkem která se cítí jako letadlo je legit i ve společnosti. ()

mdf odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to byla opravdu velká ale velká debilita. 5 frajerů,jeden má rozlučku a jdou do lesa kde je někdo začne zabíjet, pokud čekáte nějaké originální zabíjení tak na to zapomeňte. Tohle je ale hodně nízkorozpočtový brak kde herci, spíš postavy hraji za buřtguláš a a kvůli úspoře peněz to točili na mobil. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení filmu probíhalo v listopadu a prosinci roku 2020. Natáčelo se v Národním parku Saské Švýcarsko, který se nachází v Německu. (SONY_)

Reklama

Reklama