Reklama

Reklama

Rozlučka

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pět kamarádů si vyrazí na výpravu do divočiny, kde se brzy dostanou do hledáčku záhadného střelce. A zoufalý boj o život začíná. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

Trustme 

všechny recenze uživatele

Bylo nás pět... Parta úředníků se nechá postřílet od paní, která chodí s kulovnicí po lese. Chlapíci se jí snaží utéct, ale paní se stejně vždy objeví kousek od nich a trefuje se lépe než sovětská snajperka Ljudmila Pavličenková. Inu pomsta naučí i mamku skvěle střílet. Nevadí ji, že zabíjí úplně všechny, které potká. Že jsem vyžvanil veškeré překvapení pro případné diváky? Naopak zachránil jsem je od 90. minut nudy a sledování amatérské režie a herectví. Nepomůže ani počáteční zvědavost, že by to mohl být takový neamerický surviválek, co se odehrává někde pro našince blíže a v běžném lese a nikoliv v aljašské divočině, či první zlověstné rány z pušky a obava z neviditelného střelce. Netflix produkuje tuny filmů, ale ty rozpočty vrazí ročně do cca pěti velkofilmů, seriálů a zbytek dukátů musí stačit na sračky tohoto typu. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Hrozná slátanina, srovnatelná s tou nejhloupější televizní produkcí. Celý film působí neskutečně přihlouple, herci jsou strašní, nic zde nedává smysl. Digitální efekty jsou čiré zoufalství, vstřely působí velice komicky. Doufal jsem alespoň v krutopřísný závěr, ale i tady mě čekalo zklamání, trapněji to zakončit fakt nešlo. Velký špatný, Netflix se čím dál tím víc blíží prachobyčejné televizní produkci. 1/10. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie je prísnejšie akoby si film zaslúžil, aj keď pochopiteľne Netflix tentokrát za lovca neurčil muža ako je tomu v 95% alebo deti ako je tomu v 4%, v rámci libtárdneho obdobia ľudstva s označením klitorisizmus je záporačkpu mladá sebavedomá fena. Inak žanrový priemer s nelogickým správaním postáv, v peknom prostredí a s dostočnou zápletkou, rozhodne boii v poslednom čase na Netflixe uvedené horšie filmy. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

teoreticky to mohla být standardní jednohubka,kdy partičku frajerů honí po lese kdosi s flintou a ze začátku to ještě jakž takž funguje.Nimcéně když se ukáže kdo a proč je ten záhadný střelec,přišlo mi to najednou strašně blbý.Ne snad,že bych nechápal důvod,ale to jak se pak celý film začal vyvíjet byla extrémní nuda a bylo mi úplně jedno jestli je nakonec všechny vystřílí nebo ne...20% ()

Diaconix 

všechny recenze uživatele

Tak to mě oser bo už sem par cypovin zkuknul, ale po tomto ja nevim co mam řect. Jak sem čuměl na ty pajtašky jak běhaju po lese jak šileni, tak se ani nedivim, že dojčaci prohrali obě valky. “Vypadáte vážně dost vyčerpaně. Moje rozlučka se svobodou.  Brzo se žením.” Ha ha ha. Ti tragedi beztak nebyli na vojně bo take neschopne ignoranty vychovala určitě germanska modra knižka. Na stopro by to měl lovec horši jak by musel ulovit 5 želv. Jedna hvězda, že misto čokolady tu hraje ťaman. Zdař buch! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení filmu probíhalo v listopadu a prosinci roku 2020. Natáčelo se v Národním parku Saské Švýcarsko, který se nachází v Německu. (SONY_)

Reklama

Reklama