Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Smyčka se stahuje a panika narůstá. Dan se dozvídá o svém předchůdci a Melody pátrá po zdroji zla, které ohrožuje Visser. To se ale dál šíří. (Netflix)

Recenze (10)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V Kruhu sa toho dosť vysvetlí, respektíve jedna postava sa rozhodne rozpovedať Melody celý mysteriózny príbeh, ktorému sa však ťažko verí. O čo v skutočnosti kráča sa prostredníctvom videí, v ktorých sa dozvedá pravdu Melody, dozvedá aj Dan a začnú sa mu diať veľmi divné veci, až máte dojem, že ste sa náhle ocitli v Stranger Things. Opäť je ale druhá polovica lepšia než tá prvá, čo je signifikantné pre celý seriál. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Samuel musel priznať farbu lebo Melody odhalila pôvod tajomnej plesne a pohnútky k rituálnej obete ku ktorej sa zrejme už schyľuje dlhší čas. Dan nachádza nahrávky svojho predchodcu, ktorý za záhadných okolností prišiel o život. Objavujú sa mu tie isté neľudské postavy na obraze a trpí podobnými stavmi úzkosti. Pri demolovaní tajomného objektu nachádza tajnú svätyňu z rituálneho videa. Prevedenie: Asi každému je od začiatku jasné, že tajomný boss tajomnej organizácie má aj bočné plány ale to že sa bude snažiť replikovať plány svojho brata to ma naozaj dostalo. A to že celá posraná bytovka v tom išla s ním to ma mega dostalo a neviem prečo ale mám silný pocit, že Danov fotrík ešte nepovedal posledné slovo. 98% ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je příběhová plejáda ktera sestává z několika kousků a každým dílem to do sebe zapadá víc. Pořád je to tajemný a záhadný a stále víme jen určité souvislosti, ale to nevědění je na tom to, co motivuje k dalším dílům. Ale příběhově a atmosfericky se jedná o fantastické dílo. Tak hutná atmosfera s tak temným a mrazivým podnětem to uz jsem dlouho neviděl. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je špatný. Prakticky nejhodnotnější jsou “záběry z fotoaparátu”. Zbytek je jen náhodné a zmatené skládání děje. Děj skáče z jednoho na druhé. Co že měla pipka sehnat? Vzorek. Měla ho před sebou? Měla. Odnesla ho? Ne. To samé její práce s kamerou. Ona sleduje něco zásadního a její kamera míří do země. Chápu, že divák o nic ochuzen není, ale dokazuje to, že scénář není promyšlený a dotažený. A to se vrátí v závěru jako bumerang. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po minulém retro "úletu" se tvůrci vrátili k původnímu modelu vyprávění příběhu a jsem velice zvědav, jak budou vypadat obě zbývající epizody, protože už teď bylo znát, že se dění žene do finále. A to mě přivádí k zjištění, že jsem zatím nenarazil na žádný díl, který by na mě působil jen jako vata, jež má jedinou funkci- zbytečně prodlužovat děj, aby bylo dosaženo nasmlouvaného počtu epizod. Tady se k těmto praktikám zatím nesáhlo; proč taky, když má seriál pořád co nabídnout. / Poučení: Vyhýbej se domům plným plísně. Pokud tedy nejsi smažka. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama