Reklama

Reklama

Epizody(6)

Recenze (5)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

první série téhle netradiční detektivky mě dost bavila. Druhá je ale bohužel o dost slabší. Rozjezd je velmi slibný a vypadá to, že se rýsuje ultimátní záporák, ale to vydrží jen chvíli a zbytek se rozplyne ve zdlouhavém a nezáživném plkání, kde moc nefunguje emoční stránka (byť by měla) a pak je najednou konec. Škoda...60% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opat ta pomalo plynuca krimi v indianskej rezervacii, tentokrat vsak s posahanejsim zaporakom. Tretia a zaverecna epizoda su na jasne stvorhviezdie, zvysok, zial, iba priemer.  Sice neurazia, ale mozu nudit, ci iritovat svojim klise a mnohe zo scenara sme videli uz v inych kuskoch. Kvitujem niektore domorode zaujimavosti a i novinarsku vedlajsiu liniu suvisiacu s indianskymi mladymi matkami. ()

Reklama

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Story s vraždícím magorem je opět výborně vymyšlené ve vazbě na lidský vztahový propletenec. Otázky, které trápí indiánského detektiva, dokáží vyvolat tu správnou atmosféru. Tentokrát ubylo magie a přibylo více syrovostí. Epizoda s naháněním vraha v kaňonu je parádní, finále překvapivé. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série se vyznačuje tím, že je to nuda jako prase a má hlemýždí tempo. Z celé série je dohromady zajímavých tak max. 30 minut, zbytek jsou prostoje, vata, čumění, chození, kecy a nuda. ⬇️ 9%. ()

david141474 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Život jde dál, postavy se vyvíjejí, atmosféra houstne a objeví se tu vrah syna Leaphorna. Herec Nicholas Logan, který se objevil i v příšernosti zvané Organ Trail, tady podává dosti solidní výkon. Jemu ti psychopati dost sedí. Každá scéna s ním byla neskutečně zžíravá a ta atmosféra, ta byla hodně nervydrásající. Dark Winds se vždycky mohlo pochlubit kvalitní atmosférou a hereckými výkony, ty tady jsou taky hodně fajne. Soundtrack je fajn. Nějaká akcička nesměla chybět. Byl tady zmíněn i románek mezi Elvisem a Jessicou Matten, takže to byla taková zajímavá vložka, která se tam stejně moc neřešila. No a taková scéna při putování přes pustinu mi do teď přijde jako nejlepší scéna celý druhý série. Já mohu jen doporučit! 10/10 Ani druhá série si nepohoršila! ()

Galerie (375)

Reklama

Reklama