foto

Michael Nankin

  • nar. 26.12.1955 (64 let)
    Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 The Chris Watts Story (TV film)
2011 Red Faction: Počátek (TV film)
2006 Vloupání (TV film)
2003 Battlestar Galactica (TV film)
1980 Půlnoční dobrodružství
1978 Junior High School
1976 Gravity

TV seriály

2020 Stargirl (TV seriál)
Icicle (S01E03)
2019 Zabijáci Wu (TV seriál)
Van Helsing (TV seriál)
No 'I' in Team (S04E09)
Flash (TV seriál)
The Last Temptation of Barry Allen, Pt. 2 (S06E08)
2018 The Purge (TV seriál)
The Giving Time is Here (S01E08)
Posedlý pomstou (TV seriál)
Charm School (S02E06)
Van Helsing (TV seriál)
Rezavá klec (S03E04)
Naživu (S03E03)
2017 Ghost Wars (TV seriál)
Whatever Happened to Maggie Rennie (E05)
Somewhere Between (TV seriál)
Destiny's Child (E08)
The Fourth Man (E07)
Van Helsing (TV seriál)
Zase nanovo (S02E01)
2016 Exorcista (TV seriál)
Kapitola třetí: Vpusťte je! (S01E03)
Kapitola druhá: Lupus in fabula (S01E02)
Van Helsing (TV seriál)
Zůstaň uvnitř (S01E03)
Vidím tě (S01E02)
Pomoz mi (S01E01)
Poslední loď (TV seriál)
Den pod psa (S03E06)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Loučení (S03E01)
Hell on Wheels (TV seriál)
61 Degrees (S05E10)
Two Soldiers (S05E08)
2015 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Jedna krev (S01E06)
Komplikace (TV seriál)
Relapse (E08)
Pod černou vlajkou (TV seriál)
Cena krve (S02E06)
Defiance (TV seriál)
Upon the March We Fittest Die (S03E13)
The Awakening (S03E12)
The Last Unicorns (S03E02)
další epizody (4)
2014 Defiance (TV seriál)
I Almost Prayed (S02E13)
All Things Must Pass (S02E12)
The Cord and the Ax (S02E03)
další epizody (5)
Witches of East End (TV seriál)
The Old Man and the Key (S02E03)
Hell on Wheels (TV seriál)
Under Color of Law (S04E08)
2013 Defiance (TV seriál)
Everything Is Broken (S01E12)
Past Is Prologue (S01E11)
A Well Respected Man (S01E04)
další epizody (4)
2012 Hell on Wheels (TV seriál)
The Railroad Job (S02E05)
Výjimeční (TV seriál)
Rychlejší než smrt (S02E02)
2011 Mstitel Cape (TV seriál)
Anatomie lži (TV seriál)
Veronica (S03E07)
2010 Caprica (TV seriál)
Here Be Dragons (E17)
The Heavens Will Rise (E16)
Know Thy Enemy (E06)
další epizody (4)
Záchranka San Francisco (TV seriál)
Crossed Wires (E18)
Hrdinové (TV seriál)
Prošel / Neprošel (S04E16)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Rozdrcený a vyhozený (S11E07)
Žralok v bazénu (S11E02)
Zářný případ (S10E17)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Oznámení (E10)
Věřit (E09)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Someone to Watch Over Me (S04E17)
Sometimes a Great Notion (S04E11)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Návštěvníci (S09E20)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Pan Fergusson je dnes nemocný (S02E08)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Faith (S04E06)
The Ties That Bind (S04E03)
2007 Dresden (TV seriál)
Hair of the Dog (E03)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Zkoušej to dál (S02E02)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Vír (S03E17)
2006 Battlestar Galactica (TV seriál)
Cesta na druhou stranu (S03E10)
Jizva (S02E15)
2005 Invaze (TV seriál)
The Dredge (E09)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Let Fénixe (S02E09)
2003 Veritas (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 V tajných službách (TV seriál)
V tajných službách (S01E01)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1997 Roar (TV seriál)
1996 Matt Waters (TV seriál)
Moloney (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
The Paper (S01E04)
1995 Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
The Monroes (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
Saint Zach (S03E20)
1989 Life Goes On (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Brána II.
1987 Rusové
Vrata do podsvětí
1980 Půlnoční dobrodružství
1978 Junior High School

TV seriály

2011 The Protector (TV seriál)
2004 Zimní ráj (TV seriál)
1997 Roar (TV seriál)
1995 Delfín Flip (TV seriál)
Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Genevieve and Fat Boy (S01E07)
1989 Life Goes On (TV seriál)

Fanoušci tvůrce