Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (476)

heyda 

všechny recenze uživatele

Je zde znát podoba s Tomem a Jerrym, tak jsem se kouknul, který z těcho dvou animovaných gigantů je starší a je to právě Tom a Jerry, který vzniknul 1965. Nevím, nevím, ale řekl bych, že se tady možná sověti insipirovali od svých ´´oblíbených´´ kapitalistických ´´bratrů´´. Těžko říct, každopádně není potřeba to nějak moc zkoumat. V mých dětských letech mě to bavilo a vo tom to je. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Hele, jen počkejme, co to vlastně chtěl vlk udělat zajícovi? Na sežrání měl tolik dílů. … Ale díl, kdy se zachrání z topící se lodi a pak spolu ruku v ruce tančí? Při písni, kde se zpívá: Jenom my dva na celém světě.... Vidím tvoje oči, a že ty taky miluješ jen mě.... ? Takže tu máme macho vlka, který je tak trochu tupec a očividně potřebuje radu téměř v každé situaci, a roztomile hebkého zajíčka, který si ví vždycky rady,,, Herdek, to by se Putinovi nelíbílo, ale tihle dva k sobě prostě pasuíjí! P. S. Nemluvě o paní Prasátkové s jejími čtyřmi podprsenkami, protože paní Prasátková byla ze slušné rodiny, kde se nějaké topless nenosilo! Paní Prasátková - můj morální vzor. SHRNUTÍ: Nejdelší předehra na světě. ()

Reklama

francis 

všechny recenze uživatele

Právě jsem koukal na prvních pět dílůl a je to opravdu paráda, žádná nostalgie není k hodnocení třeba. Je pravda, že i po tolika letech (byli jsme právě na těchhle dílech kdysi se základkou v kině!) jsem si všechny ty srandy pamatoval (jo, asi jsem to viděl i někdy potom, ale z toho kina si to fakt pamatuju). Nemá to vůbec slabý chvíle. A řek bych, že zajícovi nemoh nikdy nikdo fandit (maximálně nějaký pětiletý bejby), protože vlk je opravdickej mistr. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Sovětská odpověď na americké animované seriály, zvláště asi pak přímý konkurent Toma a Jerryho, se neobyčejně vydařil a vyvrací předsudek, že vše sovětské musí být automaticky špatné... Dílo patřící do zlatého fondu světového animovaného filmu. A obrovská poklona panu Kotěnočkinovi! Děkuji, zkrášlil jste mi svou imaginací dětství... ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Rozprávka, ktorú si pamätá veľa ľudí z môjho detstva aj z detstva starších generácií, lebo to bola jednoducho kultová rozprávka, ktorá bola nesmierne vtipná. Stále vyhrávajúci prešibaný zajac a jeho prenasledovateľ vlk, ktorý takmer vždy prehrá. Toto je proste nezabudnuteľný seriál pre deti so super hudbou a vydarenou animáciou. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • V červenci 2018, na počest 50. výročí od prvního uvedení, vydala Ruská banka pamětní mince. (sator)

Reklama

Reklama