Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na zakotvené výletní lodi probíhá oslava čtyřicátých narozenin známého jihočeského podnikatele. Krásné mladé dívky, najaté agenturou, přinášejí oslavenci čtyřicet růží. Ráno je jedna z dívek nalezena mrtvá. Jde o žárlivost, vydírání nebo vyřizování účtů mezi manžely, jejichž vztah už dávno ztratil smysl a jediným pojítkem je pouze nahromaděný majetek? (Česká televize)

(více)

Recenze (14)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela zajímavý případ o novodobých Romeo a Julie. Jen Romeo se choval trochu jako zmetek. Ale o peníze jde vždy až na prvním místě, že. Dnes místo vhledů do tajemné minulosti hlavního hrdiny závan současných vztahů. Ale ani to v kriminálce nepotřebuji. Jinak v hrozných módních kreacích tentokrát Judit Bárdos hravě strčila do kapsy i Nohu. ()

carl.oesch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Story dobrá, prostředí taky, policajti mi nevadí, Pecháček tam nebude pobíhat ve dlouhé večerní, ale ten kiks s časovým posunem mezi škrcením fotografa a příjezdem policie a sanitky je až moc okatá chyba. Ale bůh ví, co je za tím a co se vlastně stalo. Ono na druhou stranu stačí, když se třeba někdo, kdo má být na place z neočekávaných příčin zdrží, bez něj to nejde a tak se čeká, čeká až se setmí a nastane to, co píše quokam. A co teď? Posunout natáčení? A nabourat program dalším lidem? Na place to "nějak" předělat? A nebo si říct, o nic nejde, většina lidí si toho nevšimne? To poslední je správně. Takových kiksů je ve filmu spousta. Ale kdo to sleduje jako zábavu nebo ho zajímá, jak to dopadne (což je smyslem podobných detektivek), tohle vůbec neřeší. Nakonec i v tom Vinnetouovi zapomněli filmaři v jednom záběru na kopci mercedesku a někdo si toho všiml až po dlouhé době díky videu... ()

Reklama

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ten strih je hruba chyba. Nebo chtej tvurci rict, ze sanitka prijela k priskrcenymi po cca hodce, dvou, trech? A pak ta chyba s krvi na podlaze, jak ji tu zminil Hrabovo. Slovy klasika: "To jsou skolacke chyby, to na technicke skole tohoto typu nemuzu prejit..." Hvezdicka navic aspon za dej. 3/10 ()

Hrabovo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, do čeho ty herce oblékají, je neuvěřitelné, nejlépe je na tom Noha s pruhovanými tričky. Něco jako malý Hřebejk...Že se na lodi nenajde kapka krve, tím spíš, že se ví, kde hledat - ležela tam dívka se zkrvaveným celým obličejem. Tím obličejem dolů. Tak já už fakt nevím. Už se scénář nepíše záběr po záběru??? ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama