Reklama

Reklama

Moře klidu


Lunární výzkumná stanice Palhe (E01)

(epizoda)
  • Jižní Korea 발해기지 (více)

Obsahy(1)

Ředitelka Čchoiová uspořádá kvůli misi brífink, ze kterého ale Song Čian nemá vůbec radost. Posádka má problém na výzkumnou stanici vůbec dorazit. (Netflix)

Recenze (8)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní část začala dobře. Žádné zdržování zbytečnostmi, hned se jde na věc. Je dána světová problematika, řešení, cesta na Měsíc, který skončí tak jak skončí a dramatická cesta na stanici. Děj jednoduchý, jak z komiksu, ale nevadí. Snad zamrzí malá charakterizace postav, ale zase je to přeci jen ještě na začátku. ()

meda2016 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná to dobře. Technická pohádkovost, CGI vyschlé budoucnosti, charaktery v podání korejských institucionálních úředníků, vědců, koreanautů. Zarazila mne nevýrazná bezemotivní tvář hlavní postavy a několikere chlácholeni na její adresu, aby nebyla nervózní. To ani zdaleka. Dialogy malinko prázdné ale to je dáno i zemí vzniku. Posádce kosmoplánu bych svůj život nesvěřil. Respektive - ani scenaristovi detekujícímu vadný šroub. Střihači, který mi pomotal následnost. A modeláři, který stavěl stanici Palhe, co se zdá koreanautům větší. ()

Reklama

Hyssi 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem snad našel další nadějný korejský seriál. Po prvním díle jsem velice nadšen akorát bych vypíchl dvě negativa... Strašně se mi nelíbí prostředí Měsíce, které prostě nevypadá jako Měsíc.. A také seriál plyne hrozně rychle, opravdu jsem zvědav co se bude dít v dalších dílech. Třeba tu cestu na Měsíc seriál úplně přeskočil, zde se dalo úplně krásně seznámit s postavami, ale bohůžel seriál jde na to trošičku jinou cestou.. A také mám tedy hrozný problém rozeznat ty korejský ksichty od sebe... Ale celkově solidní začátek. [75 %] ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ked clovek videl vyborny "For All Mankind" a ine podobne serialy, ci filmy o starte vesmirnych misii, tak sa pri tomto zobrazeni moze len usmievat a dufat, ze sa dej rychlo posunie inde. Napriek tymto nedostatkom, skratkam a amaterizme korejcov dufam, ze aspon hlavna pribehova linia bude zaujimava. Kazdopadne uz sme aspon na stanici. Zakladna premisa s nedostatkom vody je vsak rozhodne aktualna i v nasich casoch. Priemerny otvarak.  Chladna vedkyna, ktoru hra velmi dobra Doo-na Bae, bude zrejme stelesnovat "rozum a zensky hlas".  :)) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vypadá to dobře a začíná to také relativně dobře. Čeho se trochu bojím jsou ta nastavená pravidla "blízké budoucnosti". Tam se bojím, že se vytvořilo podhoubí na několik rádoby logických zvratů, které se mi nebudou líbit. Také tempo je zatím mírně rozvláčné... no uvidíme, ale optimista zatím nejsem. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama