Reklama

Reklama

Moře klidu


Tři úložiště (E02)

(epizoda)
  • Jižní Korea 세 개의 저장고 (více)

Obsahy(1)

První zjištění vůbec neodpovídají informacím posádky o výzkumné stanici. Rozdělí se proto do trojic a vydají se hledat vzorek. (Netflix)

Recenze (7)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pekne bludiste chodieb a kabin. Kto ste hral Alien: Isolation, nieco podobne. :) Premisa s kvapockovym prenosom, ako i s "nasadenym clovekom" sa opakuje, ale napriek tomu to ma celkom peknu atmosferu. Nadpriemer. 65% ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně se rozjíždí hutná atmosféra, kdy je sice daná mise, ale na druhou stranu je stále víc důkazů, že lidi tady umřeli nejspíš trochu jinak. I přestože se o té události ví velice málo (nebo se jenom nové posádce řeklo málo/lhalo, kdo, sakra, ví?!), tak ani to málo nesedí do toho, co se tam nejspíš stalo. Navíc se všichni rozdělí na tři skupiny a každá z nich se vydá do třech skladů hledat právě ten vzorek, pro který přišli. A každá skupina objeví něco trochu jiného...Pomalé tempo mi vyhovuje z jasného důvodu: protože všechno, co se tam děje je příjemně sledovatelné, má to skvělou atmosféru a celý je to naprosto super :) ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní atmosféra, nikdo neví co se stalo, trochu jako Doom bez zombíků a potvor...zatím. Jen díky tomu mě neruší fakt, že to v mnoha ohledech není SCI-FI ale spíš jen FI. Resp. posádka se díky scénáři chová diletantsky a vzdáleně vědeckému ... opatrnému přístupu. Trochu jako v Prometheovi.... . Ale zatím je to zajímavé i tak. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama