Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jim, Tabitha a Ethan se vyptávají, kde jsou, a doufají, že je to dovede domů. Ellis a Fatima ukazují Julii světlejší stránky života ve městě. Jade se snaží pochopit nastalou situaci a Boyd potřebuje radu. (HBO Max)

Recenze (6)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Samá melodramata, ze kterých je cca 10 minut aspoň o něčem, ale jinak je to nuda. Opravdu věřím, že v takové situace nemá skoro nikdo nic jiného na práci, než řešit s onou situací nesouvisející traumata z minulosti. A že tu všichni mají nějaká traumata! Ach jaj. Ale aspoň měli tvůrce koule načrtnout takhle rychle možnost, že jsou v očistci. To chválím, že se nechodilo okolo (jak už zde Ronkar napsal) horké kaše. Lepší 2* ()

Reklama

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

80% času se žvaní o kravinách. Lépe děj poslat nelze. Navíc, přijde mi jako kdyby si autoři dělali z diváků legraci. Podle “otázek na zdi” totiž moc dobře vědí, jak obludně velká hromada otázek seriál provází s naprosto nulovou snahou nějaké odpovědět (př. co jsem zachytil “kde se berou talismany a je jejich počet omezený?”). Skoro jako kdyby ani sami ty odpovědi neměli a jen se uplácalo několik věci dohromady “kde se vzala tu se vzala”. A to nepokračování v “nakousnutých věcech” z minula mě doslova uráží. Kluk v bílém? Vzkaz? Sklep? Rádio? Díry? Stromy? Nebo ta nebetyčná zhovadilost ohledně fungování komunity. Kolik že krků je třeba živit? 40 (plus-mínus)? A kolik tam něco dělá!? Ta flákající se tlupa u vody byla výmluvná dost… takže nejenže to nedrží pohromadě, ale to nemá žádný rámec a směr. ()

Kienast 

všechny recenze uživatele

Spousty otázek, žádné odpovědi a přešlapování na místě. A místo pátrání co se tam děje, se tu rozebírají staré šrámy postav ... jako sorry, ale to fakt ne. Pět dílů stačilo. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jack začne na stenu vo svojom novom baráku spisovať otázky, na ktoré by si mali postupne všetci odpovedať. Niektoré sú zaujímavé, ale väčšinu z nich nevidíme. Ak by seriál pokračoval naratívne tak, že by poskytla každá epizóda odpoveď na konkrétnu otázku, nebol by som proti. Padne aj teória o schrodingerovej mačke, ale o kvantovej fyzike sa tu zatiaľ nerozpráva, išlo skôr o filozofickú vsuvku. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama