Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Boydův plán vyrazit do lesa vyvolá u Kennyho nečekanou reakci. Jade požádá Jima o pomoc s experimentem. Tabitha učiní děsivý objev, který ji přiměje hledat odpovědi na neobvyklém místě. (HBO Max)

Recenze (5)

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dost bylo tolerance. Epizoda drží rekord v chrlení dalších otázek a nečekaně nepřinese jedinou odpověď na již položené. To že se pokračuje v ignoraci zásadních faktů co doposavad dávaly smysl mě ujišťuje tom, že se jede metodou pokus-omyl. Scénář neví kam to směřuje. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spíš takové ticho před bouří, ale konečně se víc lidí začíná snažit utéct a bude jen dobře, když příští epizoda bude stát za to, protože se to konečně začíná někam posouvat. Ale nerad bych to zakřikl. Silné 3* ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postavy sú zatiaľ najaktívnejšie v smere niečo vyriešiť a niekam sa dostať. V rámci možností, aké im poskytuje toto čudné miesto. Prichádzajú ďalšie a ďalšie teórie, o čo by tu v skutočnosti mohlo ísť a neprekvapivo sa nám dokopy miešajú biblické motívy s tými vedeckými. Ako, a či vôbec, sa nejako logicky prepoja, alebo jeden zneguje ten ďalší, odpovie zrejme až záver seriálu. Ide teda o to, nakoľko vás baví to vŕšenie mystických otázok. ()

Ronkar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně začínám mít pocit, že se věci trochu hýbají vpřed. A postavy něco taky dělají pro to, aby situaci na divném místě vyřešili. A to hned na několika úrovních. Vysílačka. Hledání zdroje elektřiny. Hlasy, které vědí o postavách víc než by měly. Náramek z minulosti. Šerif, který chystá sebevražednou solo akci. Je tam toho hafec. Ano, otázky se zatím ještě furt nabalují a odpovědi nepřichází. Zatím mi to neva, pokud v druhé půli zodpoví alespoň něco. Celkově mám ale pocit natahovaní. Tahle episoda měla být v pořadí tak třetí, max čtvrtá, aby se věci hýbali vpřed. Je sice fajn poznávat charaktery, protože řada z nich je vcelku zajímavá, ale chci víc. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama