Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První epizoda nás zavede do nevalné hospody čtvrté cenové skupiny a seznamuje nás s kuchařkou Elišku Rabasovou (Olga Scheinpflugová), jejím šéfem Bohoušem (Jiří Sovák) i její pomocnici v kuchyni, oprsklou Monikou (Iva Janžurová). Eliška v tomto příběhu  manipulacemi zasahuje do manželského konfliktu své starší dcery (Jana Hlaváčová) a potkává se s venkovským podivínem Svatoplukem Sovou (Josef Kemr), kterému nabídne bydlení u sebe. (sator)

(více)

Recenze (3)

Vesecký 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tento seriál jsem se koukal jako kluk a nyní jsem si ho oživil první částí. Herecké mistrovství Olgy Scheinpflugové není moc divákům známé, ale tady se nám představuje jako skvělá komička, její rázná Eliška je skutečná obyčejná ženská, žádná dáma, ale žena z lidu, jakých jsem kolem sebe v životě potkával mnoho a nyní žel bohu je jich jak šafránu... Vedle toho skvělý pan Sovák a jeho výstup s panem Lírem, mladičká Jana Hlaváčová i Ivann Janžurová a nesmělý uhlazený pan Sova v podání Josefa Kemra, ten je tu také rozkošný. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To není kontrolor, to je nějakej slušnej člověk... K nám nemůžeme tam je slyšet každý vrznutí... Libat se to nedá, nádobí to mejt neumí... Vy jste se rozešli? No já jsem zůstal na místě a ona odešla... Takže si myslíte že nemám pravdu, To jsem neřekla. Takže mám pravdu, to jsem taky neřekla... Vy jste maminko jako rada bezpečnosti...🤣🤣🤣 ()

Zajímavosti (2)

  • V jednom záběru je na hodinách čas 19:30 a v dalším záběru je již 22:15. (M.B)
  • Hostinský Bohouš (Jiří Sovák) si stěžuje, že opíjel falešného kontrolora koňakem, nalévá však z láhve s vinětou „Vodka stolichnaya“. (sator)

Reklama

Reklama