foto

Vladimír Opletal

  • nar. 26.2.1931 (87 let)
    Brodek u Prostějova, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2004 Poklad na Sovím Hrádku (TV film)
2002 Na psí knížku (TV film)
2001 Manželka Ronalda Sheldona (TV film)
1999 Velký případ (TV film)
1998 Hřích faráře Ondřeje (TV film)
Přehmat (TV film)
1997 Rumplcimprcampr (TV film)
Travis (TV film)
1995 Generálka Jeho Veličenstva (TV film)
1993 Hora jménem Andělská (TV film)
Kryštof a Kristina (TV film)
1992 Dáma ví, kdy přijít (TV film)
1991 Společenská hra (TV film)
1990 Radostný život posmrtný (TV film)
1989 Přízraky (divadelní záznam)
Sedm bílých plášťů (TV film)
1988 O čem sní mladé dívky (TV film)
Poslední léto (TV film)
1987 Pohled z hlubin (TV film)
Prodaná nevěsta (divadelní záznam)
1986 Kněžna Libuše (TV film)
Kus života (TV film)
Návštěvní hodiny (TV film)
1985 Kdo zachrání kovboje (TV film)
Lucie a Marta (TV film)
Případ Jaruška (TV film)
Růžový Hubert (TV film)
Šašek a královna (divadelní záznam)
1984 Dlouhý čas naděje (TV film)
Imilla (TV film)
Jak se rozloučit s Odettkou (TV film)
Nejdelší návrat (TV film)
1983 Cizí lidé (TV film)
Duch soudce Pauknera (TV film)
Lešanské jesličky (TV film)
Smrt krále Václava IV. (TV film)
Vzpurní svědkové (TV film)
1982 A zlehka zazvoní (TV film)
Odstřel (TV film)
Ples na rozloučenou (TV film)
Plášť Marie Terezie (TV film)
Čertovy kameny (TV film)
1981 Macbeth (TV film)
Medailónek (TV film)
Na Candida (divadelní záznam)
Otýliina záhada (TV film)
Ubohý pan Kufalt (TV film)
Začít znovu (TV film)
1980 Dopis psaný španělsky (TV film)
Italské jaro (TV film)
Nezralé maliny (TV film)
Panenka (TV film)
Poslední prázdniny (divadelní záznam)
Sedm Spartakových dní (TV film)
Světlo z temnot (TV film)
1979 Poslední koncert (TV film)
1978 Lakomec (TV film)
Přitažlivost země (TV film)
1977 Dnes ještě zapadá slunce nad Atlantidou (TV film)
Jablko a jeho strom (TV film)
Já zůstanu věrný (TV film)
Nikola Šuhaj loupežník (TV film)
Prokop Diviš (TV film)
Smuteční hudba za padlé hrdiny (TV film)
Vykřičník za Kateřinu (TV film)
1976 Posel dobrých zpráv (TV film)
Strom vědění dobrého (TV film)
Stáří devatenáct (TV film)
Střílej oběma rukama (TV film)
Vedlejší cesta (TV film)
1975 Když Praha povstala (TV film)
Spodní proud (TV film)
Vlčí halíř (TV film)
1974 Břetislav a Jitka (TV film)
Dům Doni Bernardy (TV film)
Ohnivý máj (TV film)
Rudá záře nad Kladnem (TV film)
Sám proti městu (TV film)
1973 Adam a Gabriel (TV film)
Kdo je vinen? (TV film)
Klobouk plný deště (TV film)
Lesní panna (TV film)
Okno ještě svítí (TV film)
Poslední dopis (TV film)
Rafan (TV film)
Sen noci svatojánské (TV film)
Černé na bílém (TV film)
Štěstí (TV film)
1972 Don Juan (TV film)
Román lásky a cti (TV film)
1971 Dlouhý podzimní den (TV film)
Konfrontace (TV film)
Romeo a Julie na konci listopadu (TV film)
1970 Hrabě Drakula (TV film)
Julián odpadlík (TV film)
Kouzelný dům (TV film)
Manon Lescaut (TV film)
Ďábelské líbánky
1969 Aksál (TV film)
Bellevue (TV film)
Brouk v hlavě (divadelní záznam)
1968 Bílé noci (TV film)
Motýl a smrt (TV film)
Na kom se dá dříví štípat (TV film)
Černé světlo (TV film)
1967 Dům doni Bernardy (divadelní záznam)
Lucerna (TV film)
Láska jako trám (TV film)
Raději potmě (TV film)
Studie jednoho strachu (TV film)
1966 Doktor a běsi (TV film)
Ministerstvo strachu (TV film)
1965 Malér (TV film)
Neviditelný (TV film)
Samota (TV film)
Zlá minuta (TV film)
1964 Nebezpečný člověk (TV film)
Nápadníci trůnu (TV film)
Příběh dušičkový
Tři chlapi po roce (TV film)
1963 Domácí víno (TV film)
Krásná Galathea (TV film)
Šach mat (TV film)
1962 Benátská vdovička (divadelní záznam)
Jejich den (TV film)
Pozdní láska (TV film)
1960 Balada z hadrů (divadelní záznam)
Těžká Barbora (divadelní záznam)
1959 Nedohledné dálky (TV film)
1956 Hotel Pokrok (studentský film)
1955 Direktiva (studentský film)

TV seriály

2004 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Stavovské rozdíly (S01E09)
Vše pro syna (S01E04)
Případ mediálního trpaslíka (S01E03)
další epizody (4)
1997 Arrowsmith (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1992 Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
Třetí vrchol trojúhelníku (E10)
Mezi námi děvčaty (E09)
Podzimní romance (E08)
další epizody (10)
1984 Na dosah ruky (TV seriál)
1982 Sůl země (TV seriál)
1980 Dnes v jednom domě (TV seriál)
Domov jménem Praha (E09)
Obtíže sicilské obrany (E08)
Chybujícím neodpouštěti (E07)
další epizody (9)
Čas zakladatelů (TV seriál)
Předvoj nového života (E03)
Hořký ústup (E02)
Příliv naděje (E01)
1976 Muž na radnici (TV seriál)
Setkání (E11)
Rozchod (E10)
Křížové tažení (E09)
další epizody (11)
1975 Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
Setkání (E11)
Tíha (E10)
Rozchod (E09)
další epizody (11)
1970 Lidé na křižovatce (TV seriál)
1968 Sňatky z rozumu (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
1966 Eliška a její rod (TV seriál)
Staročeši proti Mladočechům (E09)
Živelní pohroma (E08)
Utopenec (E07)
další epizody (9)
1962 Tři chlapi v chalupě (TV seriál)

Dokumentární

1965 Podivuhodný kouzelník

TV pořady

1967 Černá hodinka (TV pořad)
1965 Zveme vás do divadla (TV pořad)
1961 Herci a písničky (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

2007 Vladimír Körner (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace