foto

Miroslav Pelc

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1987 Pokušení doktora Burdy (TV film)
1985 Když hraje klarinet (TV film)
1984 Anynka a čert (TV film)
Dům u tří vlaštoviček (TV film)
Komedie s růžemi (TV film)
1983 Co poudala bába Futéř (TV film)
Darmošlap z Nemanic a princezna Terezka (TV film)
Díra ve zdi (TV film)
Perníkový dědek (TV film)
1982 Třeboňská pohádka (TV film)
Vojáček a dračí princezna (TV film)
1981 Chudák muzika (TV film)
Jak Kačenka hledala tátu (TV film)
O stříbrném a zlatém vajíčku (TV film)
1980 Loupežnická pohádka (TV film)
Meluzína (TV film)
Nenechte se rušit! (TV film)
Sestřičky růží (TV film)
Už vám není dvacet, paní Bláhová (TV film)
1979 Lustr (TV film)
O chudém královstvíčku (TV film)
Velká policejní pohádka (TV film)
1978 O statečné princezně Janě (TV film)
Plotýnky na tři dny (TV film)
1977 O líném Honzovi (TV film)
Uloupený smích (TV film)
1976 Nezbedná pohádka (TV film)
O Všudybylovi (TV film)
1974 Děravá kapsa (TV film)
Princ Chocholouš (TV film)
U tří nevěst (TV film)
1973 Kdo je vinen? (TV film)
Poslyšte příběh, který se vám stal (TV film)
Zlatovláska (TV film)
1971 Mrtvý princ (TV film)
Nemaluj si čerta na zeď (TV film)
Podezřelé prázdniny (TV film)
Růže a prsten (TV film)
1970 Kouzelný dům (TV film)
Mata Hari (TV film)
Mášenka (TV film)
Pánský večírek (divadelní záznam)
Čert a Káča (TV film)
1969 Barevná revue (TV film)
Hádavá pohádka (TV film)
Kaviár jen pro přátele (TV film)
Popelka (TV film)
Revue pro následníka trůnu (TV film)
Učedník kouzelníka Čáryfuka (TV film)
1968 ...ani kapka vojenské krve (TV film)
Bílé noci (TV film)
Jak se Mette chtěla stát královnou (TV film)
Listiny Aspernovy (TV film)
Maltézský sokol (TV film)
Oxfordská tragédie (TV film)
Tři strýčkové a Dominik (TV film)
1967 Láska jako trám (TV film)
Pijácká romance (TV film)
Zelená pro Kmocha (TV film)
Úřad (TV film)
1966 Křišťálová noc (TV film)
1965 Dědictví na úvěr (TV film)
Kupon (TV film)
1963 Domácí víno (TV film)
Tygr a kůň (TV film)
1952 Usměvavá zem
1951 Akce B
1950 Zocelení
Zvony z rákosu
1949 Kouzelný míč
Pionýrská abeceda
1948 Bílá tma
Hostinec „U kamenného stolu“
1947 Muzikant
Nerozumím
Nevíte o bytě?
Poslední mohykán
Premiéra
1946 Kdo je vinen?
Malá historie
Mrtvý mezi živými
Svátek matek 1945
Čaj o páté
1944 Bohema
1942 Pět strýců

TV seriály

1973 Německé pohádky (TV seriál)
1971 Bakaláři (TV seriál)
1970 Alexandr Dumas starší (TV seriál)
Smrt Porthose (E03)
Marnotratný otec (E02)
Dobytí Paříže (E01)
Kamarádi (TV seriál)
Případ uzavřen (S01E06)
Zloděj na ledě (S01E05)
Velká loupež (S01E04)
1969 Kamarádi (TV seriál)
Máme psa (S01E03)
Na stopě zločinu (S01E02)
Jak to začalo (S01E01)
1968 Píseň pro Rudolfa III. (TV seriál)
Betlém (E08)
Hrabě Monte Christo (E07)
Úvod k nenatočenému 6. dílu (E06)
1967 Píseň pro Rudolfa III. (TV seriál)
Loupež století (E05)
Albrecht z Valdštejna (E04)
Miss Diorling (E03)
další epizody (5)
Soudničky (TV seriál)
1966 Eliška a její rod (TV seriál)
Staročeši proti Mladočechům (E09)
Živelní pohroma (E08)
Utopenec (E07)
další epizody (9)

Dokumentární

1968 Zpěváci a hudba (TV seriál)
Jiné tóny Pavlíny Filipovské (E01)
1947 Čtenáři a jejich svět

TV pořady

1990 Hovory H ještě po dvaceti letech (TV pořad)
1967 Dětský Silvestr (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace