Reklama

Reklama

Zábavný pořad s oblíbenými komiky Jiřím LábusemOldřichem Kaiserem jako účastníky netradičního televizního vysílání. (Česká televize)

Recenze (50)

bernau84 odpad!

všechny recenze uživatele

Totální průšvih! nejhorší z nejhorších! salvy trapna, nevtipných vtipů a dalšího protahovaného trapna, to co měla bejt sranda byla přinejmenším dlouhá nuda. Nedokážu pochopit že jim někdo něco takového dovolil! Nechápu že lábus s kaiserem dokázali takto strašně znesvětit všechno co kdy udělali - u rulety nebo tlučhořovejch sem se smál ale u tohodle brečel... ještě dneska když si vzpomenu na pár scén tak se otřásám hnusem!!! třeba rozhovor kaisra (tuhá) s anastasjou kinski (styděl jsem se) nebo to jak někdo zmenšuje různé objekty (vtipný trik s autem na ovládání) nebo to na tom rudym náměstí coto proboha mělo bejt?. Doporučuji v zájmu budoucích generací vymazat tuhle kejdu navždy z archívů!!! ......a propos 4 hvězdičky? to je snad fór ne? ani mínus 4 by nestačily... ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Jedna scénka lepší než druhá, byla velká škoda, když se ČT zalekla a Zeměkouli zřejmě kvůli tomu, že se jí nesmál úplně každý, nemilosrdně zařízla. Dnes už je řada skečů naprostou klasikou (můj oblíbený poctivý nálezce, vražda mečem, neskutečně trpělivý stavitel modelů, "Gavarite pa ruski?" na Rudém náměstí... a mnoho dalších) srovnatelnou s tím nejlepším z Kouzelníka a já coby člověk beztelevizní doufám, že ČT jednou napadne tuhle srmšť vydat na DVD. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Golfista tento pořad srovnává s Tele Tele a dokonce si myslí, že jej kopíruje... to je vtipné, protože to byli Genzer se Suchánkem kdo se zcela jistě jak bych to jen řekl... ,,inspirovali'' nekonečným seriálem Tlučhořovic. Tenhle pořad byl celkem zajímavý, bavili mne ty obličeje Kaisera i Lábuse v podání jednotlivých postav... Některé výstupy byli lepší, některé slabší. Ono samo o sobě dost ovlivňuje to, zda divák má pány v oblibě či nikoliv... Za mně průměr, ale už nikdy nechci vidět striptýz Lábuse :-) ! * * * ()

Hever 

všechny recenze uživatele

Zvratkoidní kopa nudného, provařeného humoru ventilovaného prostřednictvím neuvěřitelně imbecilních scének, prokládaných zbytečným komentářem moderátora tak, že to celé vypadá jako nějaká parodie na zpravodajství. Dvojice Lábus - Kaiser vykrádají sami sebe s každým novým dílem...kde jsou ty časy, kdy Nova vysílala Ruskou ruletu? - Vtipný byl skutečně jenom první díl, zbytek čistočistá hrůza hrůz. A navíc: kdo se má třičtvrtě hodiny dívat na Lábusův zpocený rypák? ()

Cibulka_C 

všechny recenze uživatele

Kdo jde do televize parodovat televizní hlasatele? Správně, Oldřich Kaiser a Jiří Lábus. 🕺🏻 Kateřinu Tuhou (ta v těch růžových šatech) nebo Zdeňka Přehrzdorského (měl hlas jako doktor Hnátek v Tlučhořovic rodince omggg) naprosto miluju. ❤️ I když je to projekt, který u diváků nesklidil zase tolik ohlasu nebo se prostě jen nesmáli, tak se ho Česká televize neprávem zalekla a jelo to jen pár let. A co si budeme, je to škoda, protože je to stejný typ humoru, jaký Oldřich Kaiser s Jiřím Lábusem vždycky měli, ale je jinak pojat a já si myslím, že srovnávat to s pořadem Tele tele asi úplně nemá smysl :D Každá postava, kterou opět ztvárnili jen dva muži, byla detailně promyšlená a pečlivě zahraná - každá s jiným hlasem, výrazem v obličeji, účesem nebo myšlenkovými pochody, prostě Tlučhořovi nadruhou.  Spousta známých scének - například Záchrana sebevraha, Poctivý nálezce, Rudé náměstí, kde není lepší věc na práci, než se místních ptát: „Gavarite pa ruski?“ anebo ten skvělý silvestrovský díl, kde mi striptýz Jiřího Lábuse bohatě stačil. 🤡 Je škoda, že se Zeměkoule nechytla, měla skvělý potenciál, ale mně osobně stačí málo, takže u mě záměr splnila! 🌍 ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama