Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někdo zavraždil nenáviděného exekutora Horáka. Kromě jeho dlužníků jsou tu i řady milenek včetně tajemné černovlásky, se kterou Horák strávil poslední noc. Horák měl navíc u sebe v době vraždy vyšší finanční obnos. Stála za jeho smrtí žárlivost, zhrzená láska nebo to byla loupežná vražda? (TV Nova)

Zajímavosti (2)

  • V cca 34. minutě kriminalisté končí výslech podezřelého Víznera (Šimon Bilina) slovy: „Výslech ukončen v 18 hodin 23 minut.“ Potom vyslýchají ještě pana Pokorného (Ondřej Malý) a následně se po krátké diskusi rozcházejí. Šéfová Dana (Monika Hilmerová) jede následně domů, okolo ní je tma a ostatní auta svítí. Paralelně je prostříháváno na mladší kolegyni, která ještě zůstala v kanceláři, kde sedí u počítače s rozsvícenou lampičkou a kontroluje důkazy. Jenže když potom sáhne po tabletu, je na něm čas 14:47. (WikingVik)
  • V čase 31:50 je vyslýchán ve výslechové místnosti podezřelý a ve vedlejší místnosti to sledují další osoby. Následně Dana (Monika Hilmerová) zaklepe na okno mezi místnostmi a ukáže kolegům, že mají vyjít ven. Petr (Martin Hofmann) jí na gesto odpovídá opět gestem. Problém je, že okno je pouze jednostranně průhledné, a tak by ji kolegové ve výslechové místnosti neměli vidět, natož odpovídat a uposlechnout (v následných scénách je vidět, že přerušili výslech, šli se domluvit a pak pokračovali ve výslechu). (PMUL)

Reklama

Reklama