foto

Vratislav Šlajer

  • nar. 17.7.1977 (40 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Absolvent katedry produkce na pražské FAMU, filmový a televizní producent. Věnuje se tvorbě hraných, dokumentárních a animovaných filmů ve společnosti Bionaut. Držitel Českého lva a Ceny české filmové kritiky za film Pouta, člen EFA, ČFTA, APA. V roce 2002 byl na festivalu v Cannes oceněn jako Producer on the Move, ve stejném roce se stal členem prestižního producentského networku ACE (Ateliers du Cinéma Europeén).

Bionaut Films

Producentská filmografie

Filmy

2018 Zločin v Beskydech
2015 Rosa & Dara a jejich velké prázdninové dobrodružství
2014 MY 2
Místa
2011 Vendeta
2009 Pouta
2008 Kdopak by se vlka bál
2005 Světlonoš (studentský film)
Žralok v hlavě
2004 Silný kafe
2002 Bubáci
Smradi

TV seriály

2019 Strážmistr Topinka (TV seriál)
2018 Dáma a Král (TV seriál)
Není kouře bez ohýnku (S02E08)
Diamanty jsou věčné (S02E07)
Smrt favorita (S02E06)
další epizody (8)
2017 Dáma a Král (TV seriál)
Vražedné známosti (S01E08)
Smrt v jezerní kotlině (S01E07)
Krvavá svatba (S01E06)
další epizody (8)
Svět pod hlavou (TV seriál)
1983 (E10)
Mrtvý muž (E09)
Rodinná záležitost (E08)
další epizody (10)
2016 Rosa & Dara a jejich velká dobrodružství (TV seriál)
Doktor Martin (TV seriál)
Doktorka Diana (S02E16)
Porod (S02E15)
Jako kočka (S02E14)
další epizody (16)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Konec doktorů v Beskydech (S01E16)
Ohrožený druh (S01E15)
Erotománie (S01E14)
další epizody (16)
Mamon (TV seriál)
Kapitola 6: Pakt (E06)
Kapitola 5: Kořeny (E05)
Kapitola 4: Děti (E04)
další epizody (6)
2012 Základka (TV seriál)
Ředitel (E10)
Chemie lásky (E09)
Školou chodí Mikuláš (E08)
další epizody (10)
Zázraky života (TV seriál)
Naděje (S02E15)
Dárce (S02E14)
Oslava (S02E13)
další epizody (15)
2010 Zázraky života (TV seriál)
Miminko (S01E13)
Nevím, čí jsem (S01E12)
Maruška (S01E11)
další epizody (13)
Přešlapy (TV seriál)
Šťastné a veselé (S03E13)
Dámská jízda (S03E12)
Život jde dál (S03E11)
další epizody (26)
2009 Přešlapy (TV seriál)
Chci jen tebe (S01E13)
Chci ještě šanci (S01E12)
Chci žít jinak (S01E11)
další epizody (13)
2007 Letiště (TV seriál)
Blatní (S01E84)
Karel (S01E83)
Václav (S01E82)
další epizody (50)
2006 Letiště (TV seriál)
Šťastný a veselý (S01E34)
Černé Vánoce (S01E33)
Vypečený oběd (S01E32)
další epizody (34)

Dokumentární

2015 Na vodě
2010 Medvědí ostrovy
2009 Auto*Mat
One Love
2006 Houslový rytíř (TV film)
2005 Pátrání po Ester
Zdroj
2001 Hry prachu

Herecká filmografie

Filmy

2015 Rosa & Dara a jejich velké prázdninové dobrodružství

TV seriály

2016 Rosa & Dara a jejich velká dobrodružství (TV seriál)
2008 Cyranův ostrov (TV seriál)

Dokumentární

2015 Film o seriálu: Doktor Martin (TV film)

TV pořady

2018 25. Český lev (TV pořad)
2016 Český lev 2015 (TV pořad)
2015 Ceny české filmové kritiky 2014 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace