Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá Clare Abshireová se navzdory všemu setkává s pohledným cestovatelem časem Henrym DeTamblem a zamiluje se do něj. (HBO Max)

Recenze (7)

Axident 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si, že u filmu z roku 2009 jsem si také musel na Erica Banu v hlavní roli zvykat. Nakonec to celkem šlo, nic světoborného, ale celkem příjemná romantika s McAdams návdavkem. Pokus o seriálovou verzi knižní předlohy, alespoň podle úvodního dílu, dopado velmi špatně. Od prvních sekund je jasné, že tohle nepůjde. Obsazení je protivné, nic nefunguje, jak má a převládá diletantnost až ochotnická a trapnost. Ani jsem nedokázal dojít dál než do třicáté minuty a to jsem se hodně přemáhal. ()

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Romantika ve Hře o trůny je jiné kafé, než tady a Rose Leslie to nežeru ani náhodou. Vypravěčská forma je pak neštastná, s mluvením na kameru, jak čtení povinné četby u tabule. Vidět x pádů nahého Theo Jamese může být pro děvčata přítažlivé, ale hned v pilotu to zahustit "dvojitě"? Děj poměrně rychle odhaluje vše, co je třeba, ale možná i něco navíc. Sám jsem silně zvědavý, kam to bude směřovat dál, ale prozatím nadšen nejsem. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Henry nie je sympaťák, Rose Leslie už hrala lepšie a režisér má pocit, že má všetok čas sveta. I tak ale dúfam, že po pomalšom úvode ešte niečo zaujímavé príde. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama